Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 00:43

Έδειξαν καλά στοιχεία πριν το Κύπελλο

Την άτυπη ρεβάνς το 1-0 της προηγούμενης εβδομάδας πήρε ο Πάγος, κόντρα στον Αίαντα.

Η ομάδα του Ηλία Ξενικάκη επικράτησε με 2-0 σε φιλικό αγώνα που δόθηκε το απόγευμα στο γήπεδο της Άνω Σύρου.

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν ένα αρκετά καλό θέαμα, δημιουργώντας πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ικανοποιώντας έτσι όσους βρέθηκαν στης εξέδρες του γηπέδου προκειμένου να παρακολουθήσουν τις ομάδες τους πριν την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Ο Πάγος με την ενσωμάτωση στην ομάδα του Ξένου και με την προετοιμασία να προχωράει καθημερινά δείχνει να δένει όλο και περισσότερο σαν ομάδα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Αίαντα, ο οποίος σήμερα έδειχνε κάπως κουρασμένο από τις καθημερινές και επίπονς προπονήσεις.

Σκόρερ των δύο γκολ που επιτεύχθηκαν στο 2ο μέρος της αναμέτρησης ήταν ο Πάπιτσης, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στην επανάληψη.

Να θυμίσουμε ότι για τον θεσμό του Κυπέλλου ο Αίαντας θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Τήνου το Σαββάτο (20/9) στις 17:00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ ο Πάγος την επόμενη ημέρα (21/9) στις 16:30 στο γήπεδο της Άνω Σύρου θα υποδεχτεί για τον ίδιο θεσμό τον ΑΟ Σύρου.

Συνθέσεις

ΑΟ Πάγου (Ξενικάκης): Αραγιάννης, Ρούσσος Γ., Αργυρός, Αναγνωστόπουλος, Ρούσσος Κ., Νομικός Ν., Τρόκα, Φωτεινιάς, Παράβαλος, Ρούσσος Ν., Χούρος.

Έπαιξαν επίσης οι: Ξένος, Πάπιτσης, Γαβρίλης, Ρούσσος Κ., Μιχάλοβιτς, Λοϊσιος, Πρελορέτζος.

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Κουμπαρακης, Βαβουρακης, Καμπανης, Γεραρδης, Καφτηρανης, Ρουσσος Γ., Βαμβακουσης. Καραβας, Μουλιδης, Γκουφας, Κουκουλης.

Έπαιξαν επίσης οι: Καρποδινης, Παραβαλος, Αργυρος, Μητσκας, Δημοπουλος, Καρυμαλης, Καραδημας, Δεναξας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares