Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 20:57

"Χ" με χρήσιμα συμπεράσματα

Ισόπαλοι 3-3 αναδείχτηκαν το ΑΣ Άνω Μεράς και ο Ανδριακός σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Άνω Μεράς της Μυκόνου.

Για την Άνω Μερά αυτό ήταν το 1ο τεστ ενόψει της νέας περιόδου. Ο Νίκος Τζιόβας είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους τους παίκτες του για 1η φορά φέτος και να βγάλει συμπεράσματα για την ετοιμότητα της ομάδας του που φέτος θα έχει στο ρόστερ της αρκετά νέα πρόσωπα.

Οι Μυκονιάτες κυριάρχησαν στο 1ο μέρος πετυχαίνοντας 3τερματα που διαμόρφωσαν το 3-0 του 1ου ημιχρόνου. Για την ομάδα του Νίκου Τζίοβα σκόραραν ο Κλέιντι μόλις στο 21" και στο 6ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης τροφοδότησε στο 23΄τον Θεοχάρη, ο οποίος έκανε το 3-0.

Στην επανάληψη η Άνω Μερά προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, όπως άλλωστε και ο Ανδριακός, αφού οι δύο προπονητές θέλουν να τεστάρουν το σύνολο των παικτών που έχουν στο ρόστερ τους. Στο 52’ ο Γαρύφαλλος μειώνει σε 3-1 για τους Ανδριώτες και 10 λεπτά αργότερα μειώνουν ακόμη περισσότερο σε 3-2 με τον Γλυνό. Το τελικό 3-3 έκανε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ζαννάκης, ο οποίος αν και μέσος σκοράρει κατά ριπάς.

Να σημειωθεί ότι ο Ανδριακός είχε πέναλτι – άουτ στο 70’, ενώ η Άνω Μερά δοκάρι στο 1ο ημίχρονο.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΣ Άνω Μεράς (Τζιόβας): Πουλάκης, Μπουμπουρης, Ερβιν, Κουτσούκος, Θεοχαρης, Μπαμπακαρ, Γιογιος, Κλέιντι, Κουκας Ζ., Τσαλμας.

Έπαιξαν επίσης οι: Παππας, Ραπαη, Τοπαλης, Δημας Μ., Ντουρο, Μπουσάι, Δημας Π., Μπαχραμης

Ανδριακός (Μπενάς): Πατσιαβος, Λενης, Τζορντανιδης, Γλυνος Μ., Χαλας Μ., Κρήτης, Ζαννακης, Γλινος Α., Θεωδορακης, Αβρη, Δριγιαννης.

Έπαιξαν επίσης οι: Σφακιανακης, Ζουνης, Μπαφας, Γαρυφαλλου, Νιτσολας, Χαλας Τ., Πανταζης.

*Από την διεύθυνση του sportcyclades.gr ανακοινώνεται η προαγωγή της μέχρι πρότινος ανταποκρίτριας μας στη Μύκονο Ειρήνης Παππά στην ομάδα διαχείρισης, ενώ καλωσορίζουμε στην ομάδα σύνταξης τη νεαρή και πολύ ελπιδοφόρα νέα μας ανταποκρίτρια στο νησί Κατερίνα Πολύκανδριώτη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares