Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 22:10

«Γκαζώνει» πριν το Κύπελλο η Θύελλα

Ίσως το τελικό σκορ σε έναν φιλικό αγώνα να μην παίζει ιδιαίτερο ρόλο το σκορ, όμως το 11-1 ενεργητικό σε δύο αγώνες, ίσως μαρτυρά ένα μέρος των δυνατοτήτων που θα έχει ως ομάδα η Θύελλα την φετινή περίοδο.

Η Ομάδα του Μάκη Πούλου που την προηγούμενη εβδομάδα είχε νικήσει την Λάβα με 6-0, στο 2ο της φιλικό παιχνίδι που έγινε χθες στο Δ.Γ. Καμαρίου, νίκησε με 5-1 τον Καρτεράδο, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί ότι έπαιζε με αρκετές βασικές απουσίες.

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι εξής παίκτες: 1-0 Βλαβιανός, 2-0 Αρβανίτης, 2-1 Ξαγοράρης. Στο 2ο ημίχρονο σκόραραν επίσης οι: 3-1 Νάτσης, 4-1 Βλαβιανός, 5-1 Αργυρός Η.

Χαρακτηριστική στιγμή στο 4-1 η απόκρουση πέναλτι από τον μικρό Αλεφραγκή, που είχε περάσει ως αλλαγή, ενέργεια που χειροκρότησε όλο το γήπεδο.

Με την ευκαιρία του ρεπορτάζ αναφέρουμε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Καρτεράδου οι οποίοι είναι: Κλουβάτος, Νομικός Γ., Ντινιέρης, Ξαγοράρης, Αγκαράι, Τζούρος, Κουρδελάκης.

Συνθέσεις

Θύελλα (Πούλος): Κρητικός, Μπίμπα, Ζαφειρόπουλος, Κυριάκος, Πάγια, Βουλγαράκης, Παύλου, Δαμίγος, Αρβανίτης, Καφιέρης, Βλαβιοανός.

Έπαιξαν επίσης οι: Αλεφραγκής Α., Αρτέμης, Καραμολέγκος, Καράβολας, Σαλατάι, Λιγνός, Αργυρός Η., Μέσι, Φύτρος, Ερμαλ, Νάτσης, Αλεφραγκής Γ., Τρούλης

Καρτεράδος (Τζούρος): Κουρδελάκης, Δεδρινός, Βαρμάζης, Ξαγοράρης, Φύτρος, Νομικός Α., Κλουβάτος Κ., Ντινιέρης, Κλουβάτος Σ., Νομικός Γ., Βαζαίος.

Έπαιξαν επίσης οι: Φωτεινός, Κουντούρης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares