Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 08:47

Εδειξε αρετές ο ΠΑΣ Νάξου,3-7 τον Νηρέα στην Πάρο!

Ευχάριστα αποτελέσματα της δουλειάς τους είδαν οι υπεύθυνοι του ΠΑΣ Νάξου στο φιλικό με τον Νηρέα.

Δεν είναι μόνο το ευρύ σκορ που πέτυχαν, άλλωστε πολύ καθαρά ο κ. Μαράκης μας δήλωσε ότι όποιος κοιτάζει τα σκορ στα φιλικά δείχνει λάθος νοοτροπία, όσο ότι πολλά στοιχεία τακτικής που δουλεύονται, βγήκαν στο γήπεδο.

Απέναντι σε έναν αμοντάριστο Νηρέα ο ΠΑΣ προηγήθηκε 1-3 στο ημίχρονο και στο δεύτερο το σκορ ξέφυγε στο 1-5,έγινε 3-5 για να φτάσουμε στο τελικό 3-7.

Γενικά το δεύτερο ημίχρονο δεν αντέχει σε κριτική, καθώς και μεγάλος αριθμός αλλαγών έγιναν και η δομή του αγώνα ήταν χαλαρή.

Για τον ΠΑΣ σκόραραν οι Κατσιούλας 3,Φραγκίσκος 2, Σκιαδάς και Κατινάς, ενώ για τον Νηρέα οι Γ. Ρούσσος, Ζενέλι και Χασάνι.

Ο Νηρέας θέλει προσπάθεια και υπομονή για να φτάσει στα γνωστά επίπεδα του και σίγουρα είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα.

Ο νεανικός ΠΑΣ είναι στον δρόμο να παρουσιάζεται συνεχώς βελτιωμένος και οι πιτσιρικάδες του δείχνουν να βαδίζουν στον στόχο να παίζουν ομαδικό και οργανωμένο ποδόσφαιρο.

Θα θέλαμε τέλος να σημειώσουμε πως είναι αναγκαίο στα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας, οι ομάδες να μεριμνούν ώστε να υπάρχει διαιτητικό τρίο.

Αλλιώς αδικείται η ίδια τους η προσπάθεια να βελτιωθούν μέσω των φιλικών. 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares