Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 14:48

Πρεμιέρα «αστέρων» με γκολ στον Πειραιά‏

Βραδιά αστέρων η σημερινή, με την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Champions League να πραγματοποιείται απόψε με οκτώ αναμετρήσεις. Έντονο το ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ξεχωρίζει, ακόμη, η σπουδαία συνάντηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Άρσεναλ, ενώ στα υπόλοιπα ματς η Μονακό φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν, η Ρεάλ Μαδρίτης τη Βασιλεία και η Γιουβέντους τη Μάλμε. Η Μπενφίκα υποδέχεται τη Ζενίτ, η Λίβερπουλ κοντράρεται με τη Λουντογκόρετς και η Άντερλεχτ ταξιδεύει στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει τη Γαλατασαράι. Πλήρη δράση έχουμε, επίσης, και στις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας, από όπου προκύπτουν κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές.

Over 2 στον Πειραιά

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά και αρχίζουμε με στοίχημα Champions League από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με την επιλογή μας να είναι το Over 2 γκολ σε απόδοση 1.90 (Πρόκειται για ασιατικό σύνολο γκολ. Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση επίτευξης 3 γκολ. Αν επιτευχθούν 2 γκολ τότε παίρνουμε το ποντάρισμα πίσω). Με θετικό τρόπο θέλει να συνδυάσει την αρχή του φετινού ευρωπαϊκού του ταξιδιού ο Ολυμπιακός, σε ένα ματς-πρόκληση κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισπανίας και δευτεραθλήτρια Ευρώπης, Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι πέρσι κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τη φάση των «16» (αποκλείστηκαν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) ευελπιστούν ότι το φετινό ταξίδι θα είναι ακόμα πιο μακρινό. Η Ατλέτικο Μαδρίτης, από την πλευρά της, ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης του Ολυμπιακού. Αντιθέτως, οι «ροχιμπλάνκος» φαίνεται να γνωρίζουν εκ των προτέρων την «καυτή» ατμόσφαιρα του «Καραϊσκάκης», κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και μέσα από τις δηλώσεις του Ντιέγκο Σιμεόνε. Οι Μαδριλένοι θα παραταχθούν σήμερα με την ψυχολογία στα ύψη, μετά το σαββατιάτικο θρίαμβο επί της μισητής Ρεάλ μέσα στο «Μπερναμπέου». Η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με την κατάκτηση του ισπανικού Σούπερ Κόπα επί της «βασίλισσας» (1-1 στο «Μπερναμπέου», νίκη με 2-1 στη ρεβάνς του «Καλδερόν»), ενώ μετρά μία ισοπαλία και δύο νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Περιμένουμε ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες θα ψάξουν το γκολ και το θετικό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να ξεκινήσουν με το «δεξί» τις υποχρεώσεις τους, με το στοίχημα των Over 2 γκολ να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Κερδίζει η Λεβερκούζεν

Συνεχίζουμε με το «Διπλό» σε απόδοση 2.25 στον αγώνα Μονακό –Λεβερκούζεν. Χρονιά πολλών αλλαγών και κατά βάση αρνητικών είναι μέχρι στιγμής αυτή για τη Μονακό. Τα δύο μεγάλα «αστέρια» της ομάδας, ο Ρανταμέλ Φαλκάο και ο Χάμες Ροντρίγκες αποχώρησαν για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης. Λεφτά δεν δαπανήθηκαν στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ενώ υπήρξε και αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ ν’ αντικαθιστά τον Κλαούντιο Ρανιέρι που ανέλαβε την Εθνική μας ομάδας, όμως τ’ αποτελέσματα του Πορτογάλου ως τώρα έχουν σκορπίσει τον προβληματισμό. Η Μονακό έχει πάρει μόλις μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές στο γαλλικό πρωτάθλημα και είναι στην προτελευταία θέση με τέσσερις βαθμούς, περνώντας μόνο την Εβιάν! Η Μπάγερ Λεβερκούζεν πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Κοπεγχάγης στα πλέι οφ, συντρίβοντάς τη εντός έδρας με 4-0 και νικώντας εκτός με 3-2. Η χρονιά της έχει ξεκινήσει καλά πέρα απ’ την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, στο γερμανικό πρωτάθλημα πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 στη Βεστφαλία επί της Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα, ακολούθησε η επικράτηση με 4-2 επί της Χέρτα και την περασμένη εβδομάδα ήρθε ισόπαλη 3-3 εντός έδρας με τη Βέρντερ Βρέμης, σ’ ένα συναρπαστικό παιχνίδι με ανατροπή στην ανατροπή. Είναι στην πρώτη θέση της Bundesliga με επτά βαθμούς, όσους έχουν και Μπάγερν Μονάχου και Ανόβερο και σήμερα έχει το πρώτο λόγο για τη νίκη.

Σκοράρουν στο Κάρντιφ

Περνάνε στην Αγγλία και στον αγώνα της Τσάμπιονσιπ Κάρντιφ – Μίντλεσμπρο, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00. Μετά την ήττα από τη Γουλβς εκτός έδρας με 1-0 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Λονδίνο επί της Φούλαμ (1-1) ήρθε άλλο ένα άκρως αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Κάρντιφ. Το συγκρότημα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση κόντρα στη Νόριτς καθώς προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Ραλς (4’) και Γκούναρσον (22’). Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε αγνώριστο, δεχόμενο τέσσερα γκολ και τελικά ηττήθηκε με 4-2. Μετά από δύο σερί ήττες από τις Σέφιλντ Γουένσντεϊ (3-2) και Ρέντινγκ (1-0) στην έδρα της η Μίντλεσμπρο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας με 2-1 της Χάντερσφιλντ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ. Παράλληλα, σημειώθηκε over 2,5 στις τρεις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ.

Όλνταμ με κάλυψη

Παραμένουμε στο Νησί και στον αγώνα Σουίντον – Όλνταμ στον οποίο θα πάμε με το «2 DNB» σε απόδοση 3.25 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Καλύτερο ντεμπούτο με τη φανέλα της Σουίντον δε θα μπορούσε να έχει ονειρευτεί ο Τζόναθαν Ομπίκα, που αποκτήθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην Μπράντφορντ, κάνοντας μόνος του την ανατροπή (3-2) για το τρίτο φετινό τρίποντο της Σουίντον, που την έφερε έστω κι οριακά εντός της προνομιούχου εξάδας. Από την άλλη, την Όλνταμ την αδικεί κατάφορα το 0-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Τζίλιγχαμ, αφού ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλός της. Πλήρωσε την αστοχία της, αφού έβγαλε 15 τελικές στην αντίπαλη εστία, με τις δύο μάλιστα ευκαιρίες της να είναι κλασικές. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι τέσσερις νίκες έχει η Όλνταμ στα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς και μόνο μία η Σουίντον.

Προβάδισμα η Μόρκαμ

Τελευταίο σημείο για σήμερα ένα ακόμη «2 DNB», από το ματς Μάνσφιλντ – Όλνταμ σε απόδοση 2.37. Επιστροφή στις ήττες για τη Μάνσφιλντ, που έδειξε ξανά τις αμυντικές αδυναμίες της στο ματς του Σαββάτου κόντρα στη Γουίκομ. Δέχτηκε γκολ για τέταρτο σερί παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε νωρίς (4’), ισοφαρίστηκε πριν το ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος πέρασε δύσκολες στιγμές. Χαρακτηριστική η αντίδραση του κόουτς, Πολ Κοξ, ο οποίος απ’ τον εκνευρισμό του κλώτσησε μπουκάλια με νερό στον πάγκο, ενέργεια που έφερε την αποβολή του. Μάλλον βιάστηκαν κάποιοι να θεωρήσουν «φούσκα» τη Μόρκαμ, η οποία επέστρεψε στις επιτυχίες το Σάββατο. Έπειτα από δύο σερί γκέλες με Τρανμίρ (ήττα 2-1) και Τσέλτεναμ (0-0), οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 2-1 εντός έδρας της Πλίμουθ το Σάββατο και πήραν ξανά «τρίποντο» έπειτα από τις 23 Αυγούστου. Τους είχαν ανάγκη αυτούς τους πόντους, καθώς τους διατήρησαν στη 2η θέση της βαθμολογίας, στο +2 από τρεις ομάδες και στο -2 απ’ την πρωτοπόρο Μπέρτον. 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι και όχι μόνο και ενημερωθείτε έγκυρα και έγκαιρα για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Το βίντεο με το σχόλιο του Μένιου Σακελλαρόπουλου για το Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares