Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 13:50

Στήριγμα η Μπιλμπάο, Over στη Ρώμη‏

H πρώτη ημέρα στη φάση των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε με αρκετές εκπλήξεις, αλλά και κάποια από τα φαβορί, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, να επικρατούν εύκολα. Από ελληνικής πλευράς, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του κερδίζοντας την Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-2. Σήμερα, η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται με οκτώ αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Μόναχο ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ο εκπρόσωπος της Κύπρου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, ο ΑΠΟΕΛ, δοκιμάζεται στο «Καμπ Νου» κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

«Δυνατά» με Μπιλμπάο

Ξεκινάμε τα σημερινά μας Προγνωστικά Champions League από την αναμέτρηση Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σαχτάρ Ντόνετσκ,, στην οποία θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.00.

Μόνο με ροδοπέταλα δεν ήταν στρωμένος ο δρόμος της Μπιλμπάο για τους ομίλους της διοργάνωσης, αφού κλήθηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της πανίσχυρης Νάπολι στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Με τη μεγάλη νίκη που πήρε ωστόσο μέσα στο καυτό «Σαν Μαμές», κατάφερε να πάρει τη μεγάλη πρόκριση για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο, που στηρίζεται στην ομοιογένεια και την εξαιρετική άμυνα. Το έδειξαν εξάλλου οι Βάσκοι και το περασμένο Σάββατο, όπου έβγαλαν το... λάδι στη Μπαρτσελόνα μέσα στο «Καμπ Νου», για να χάσουν τελικά με 2-0, αλλά και τα δύο γκολ ήρθαν στα τελευταία λεπτά. Νωρίτερα βέβαια η Αθλέτικ ζήτησε και πέναλτι, σε ένα ματς πάντως που περιορίστηκε ως επί το πλείστον σε παθητικό ρόλο. Αυτή ήταν και η δεύτερη φετινή ήττα της Μπιλμπάο σε σύνολο πέντε αγώνων που έχει δώσει για όλες τις διοργανώσεις, αλλά είχε προηγηθεί η τριάρα επί της Λεβάντε. Η έδρα πάντως είναι το μεγάλο όπλο της ισπανικής ομάδας, έχοντας μάλιστα μόλις τρεις ήττες (οι δύο από την Ατλέτικο) στα 24 τελευταία ματς που έδωσε για όλες τις διοργανώσεις!

Από την άλλη, για δέκατη φορά στην ιστορία της η Σαχτάρ βρίσκεται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνιμη πρωταθλήτρια Ουκρανίας τα τελευταία χρόνια, πανηγύρισε πέρσι τον τίτλο για πέμπτη σερί σεζόν και φέτος μετά από έξι αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μόλις στο +2 από τη 2η Ντνίπρο. Έχει βέβαια το απόλυτο, αφού μπορεί να μην έθελξε με την εμφάνισή της, αλλά πέρασε και από την έδρα της Τσερνομόρετς πριν από τέσσερις ημέρες. Σε σύνολο οχτώ αγώνων μάλιστα για όλες τις διοργανώσεις, μετράει ισάριθμες νίκες με μόλις ένα γκολ παθητικό. Απόψε, βέβαια, στο «Σαν Μαμές» το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο και θεωρούμε ότι θα «μιλήσει» η έδρα.

Over στη Ρώμη

Επόμενη επιλογή από τα ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05 στον αγώνα Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Επιστροφή στα «σαλόνια» του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από τρεις σεζόν για τη Ρόμα, που περίμενε υπομονετικά αυτή τη στιγμή. Η κλήρωση την έφερε ίσως στον πιο απαιτητικό όμιλο της διοργάνωσης κόντρα σε Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίες αναμφίβολα έχουν το προβάδισμα πρόκρισης. Δεν είναι αμελητέα η ομάδα της Ρώμης, έχει ποιότητα και ειδικό στάτους στην Ευρώπη, πιο εύκολο «θύμα» φαντάζουν οι Άγγλοι στη μάχη για τη 2η θέση. Για να συμβεί αυτό όμως, οι «τζιαλορόσι» δεν έχουν την πολυτέλεια να κάνουν γκέλα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πόσω μάλλον απ’ τη στιγμή που παίζουν εντός έδρας.

Έμπειρη, ποιοτική και πάντα επικίνδυνη. Αυτή είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μια σταθερή αξία στο ευρωπαϊκό στερέωμα τα τελευταία χρόνια. Οι Ρώσοι μπορεί να μη συμπεριληφθούν ποτέ στο κορυφαίο επίπεδο ομάδων της Γηραιάς Ηπείρου, ωστόσο είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος, έχουν κάνει «ζημιές» στο παρελθόν και σίγουρα δε θα αποτελέσουν εύκολη λεία για κανέναν. Μπορεί να απειλήσει τη Ρόμα, το έχει αποδείξει στο παρελθόν και σήμερα μοιάζει να έχει ένα μικρό προβάδισμα εξαιτίας του ρυθμού απ’ το ρωσικό πρωτάθλημα, κάτι που σημείωσε και ο κόουτς των Ιταλών, Ρούντι Γκαρσία. Αξίζει, μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ρώσοι είχε πέρυσι στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ 6/6 Over 2.5 γκολ με αντιπάλους τις Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι και Βικτόρια Πλζεν.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι και μάθετε όλα τα νέα από το Νησί στο premierleague.gr.

Το βίντεο με το σχόλιο του Μένιου Σακελλαρόπουλου για το Μπάγερν – Μάντσεστερ Σίτι

 

Το βίντεο με το σχόλιο του Μένιου Σακελλαρόπουλου για το Μπαρτσελόνα – ΑΠΟΕΛ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares