Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 21:36

Ξένος: Ο 1ος όμιλος είναι ο πιο δύσκολος

Μετά από 6 χρόνια παραμονής του στην Μύκονο ο Σπύρος Ξένος πλέον θα είναι μόνιμος κάτοικος Σύρου για τον προσεχή χειμώνα, καθώς οι υποχρεώσεις του με την ομάδα του τον Πάγο κάνουν αναγκαστική την μετοίκηση του στο γειτονικό νησί.

Βρήκαμε τον Σπύρο Ξένο, ο οποίος μετά από ερώτηση μας σχετικά με την παραμονή του στον Πάγο τόνισε την ικανοποίηση του για την ανανέωση του στην ομάδα της Σύρου, αλλά παράλληλα το περίεργο συναίσθημα που νιώθει αφού όπως λέει ο ίδιος αφήνει στη Μύκονο άτομα που θεωρεί οικογένεια του: «Είμαι καλά στην Σύρο και χαρούμενος που ανανέωσα στον Πάγο. Από εκεί και πέρα σίγουρα τα συναισθήματα είναι περίεργα, αφού μετά από 6 συνεχόμενα χρόνια στη Μύκονο, αφήνω πίσω μου ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπάω και τους νιώθω σαν οικογένεια μου. Αναφέρομε στους φίλους – αδελφούς μου και πρώην μου συμπαίκτες».

Η εμπειρία του σίγουρα είναι καταλυτική στο να μας απαντήσει στο πως την βλέπει την ομάδα του σε σχέση με πέρυσι, πράγμα που έκανε λέγοντας: «Ο Πάγος είναι μία ομάδα που κράτησε τον βασικό της κορμό και ενισχύθηκε με 4-5 πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι με το σύνολο που διαθέτει μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα, αφού η σκληρή δουλειά και η ομοιογένεια είναι πράγματα δεδομένα σε αυτήν την ομάδα».

Όσο για την γνώμη τους σχετικά με τους άλλους ομίλους και τις ομάδες ο άσσος του Πάγου είπε: «Να σας πω την αλήθεια δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τους άλλους ομίλους, συνεπώς δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Όσον αφορά τον δικό μας όμιλο (1ο ) αυτό που έχω να πω ότι η Άνω Μερά θα είναι σίγουρα πιο δυνατή από πέρυσι, καθώς η προσθήκη του φίλου μου του Γιάννη του Τσάλμα και 2-3 ακόμη καλών παικτών θα της δώσουν περισσότερη ποιότητα. Ο ΑΟ Μυκόνου είναι πάντα υπολογίσιμη ομάδα και έχει στο ρόστερ της εξαιρετικούς παίκτες (φίλους μου). Νομίζω ότι στην πρώην μου ομάδα θα παίξει ρόλο το βάθος, αφού σαν ομάδα ξέρουμε ότι διαθέτει και αρκετά παιδιά με απειρία, αλλά πολύ ταλέντο. Επίσης ο ΑΟ Σύρου παραμένει κα αυτός μία υπολογίσιμη ομάδα και νομίζω ότι θα είναι πολύ επικίνδυνος. ».

Υπέρ του σχηματισμού 2 ομίλων είναι ο Σπύρος Ξένος, καθώς όπως είπε τα παιχνίδια θα ήταν περισσότερα και ιδιαίτερα ανταγωνιστικά: «Γενικά για το πρωτάθλημα νομίζω ότι θα είναι από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων. Ειδικά ο 1ος όμιλος νομίζω ότι θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Πάντως γνώμη μου είναι ότι αν είχαμε 2 ομίλους και συνεπώς περισσότερα ματς, αυτό θα σήμαινε πολύ περισσότερη ποιότητα και θα έκανε ακόμη πιο αμφίρροπο το πρωτάθλημα».

Κλείσαμε ρωτώντας τον Σπύρο Ξένο σχετικά με τον αγώνα Κυπέλλου της Κυριακής, όπου η ομάδα του, για την 1η φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων, θα αγωνιστεί απέναντι στον ΑΟ Σύρου: «Εμείς συνεχίζουμε την προετοιμασία μας και αν και δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι 100% είναι ένα ματς και μία πρόκριση που την θέλουμε πολύ όλοι μας. Νομίζω ότι όποια ομάδα κερδίσει αυτό θα κάνει καλό ειδικά στον τομέα της ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας. Μακάρι να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε ώστε να έχουμε μία καλή αρχή. Αυτό που θα πρέπει να τονίσω ότι σαν ομάδα είμαστε καλά , έχουμε ηρεμία και με αυτά τα συστατικά δεν έχουμε παρά να πάμε καλά».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares