Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 22:45

Παιδί & Αθλητισμός… ημερίδα από τον ΠΑΣ Νάξου

Η επιτυχία της ημερίδας που έγινε στις 30/3 του 2014 με τίτλο "Ο ρόλος των γονέων στον αθλητισμό" ήταν μεγάλη, αφού πλήθος κόσμου κατέκλισε τότε το πνευματικό κέντρο του Αγίου Νικοδήμου προκειμένου να επιμορφωθεί σχετικά από καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου.

Όμως όπως φαίνεται αυτό ήταν μόνο η αρχή, καθώς η διοίκηση του ΠΑΣ Προχώρησε στην διοργάνωση 2ης ημερίδας, όπου εκτός του αθλητικού ψυχολόγου κ. Ζαρώτη ομιλήτρια θα είναι η Διαιτολόγος – διατροφολόγος κα. Βερυκκόκου.

"Παιδί & Αθλητισμός" θα είναι ο τίτλος της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης, με την είσοδο για το κοινό να είναι δωρεάν.    

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου

Ο Π.Α.Σ Νάξου σε συνεργασία με το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο: «Παιδί & Αθλητισμός» την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης.   Τα θέματα τα οποία θα αναπτύξουν οι σημαντικότατοι ομιλητές είναι:

  • « Διατροφή και Αθλητισμός» από την κυρία Μαρία Βερυκόκκου
  • «Τα ψυχολογικά οφέλη του αθλητισμού στο παιδί» από τον κύριο Γιάννη Ζαρώτη.

       Το σημαντικότατο έμψυχο δυναμικό της Νάξου απαιτεί σοβαρή και επιστημονική αντιμετώπιση όπως επίσης και όσοι εμπλέκονται με τους αθλητές πρέπει να διαθέτουν τα εφόδια της σωστής διαχείρισης τους. Θέτουμε τις βάσεις για ένα αθλητισμό ποιότητας και σεβασμού στην υγεία και στις ικανότητες των αθλητών μας. Πορευόμαστε με στόχο την διάπλαση ικανών αθλητών και υγιών ανθρώπων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και μετά το πέρας των εισηγήσεων θα απαντηθούν τα ερωτήματα των παρευρισκομένων.

Σας περιμένουμε όλους.

Για το Δ.Σ

Το Γραφείο Τύπου

Π.Α.Σ ΝΑΞΟΥ

AFISA

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares