Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 16:00

Ανακοίνωσε Στόπερ… τιμά τον Γιώργο Ρενιέρη

Μπορεί να απομένουν μόνο λίγες ώρες για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανθηραϊκό, αλλά η Λάβα προχώρησε την τελευταία στην απόκτηση ενός ακόμη παίκτη, που αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στον προπονητή της ομάδας Αντώνη Ερρίκο.

GIANOPOYLOS-ERIKOS

Πρόκειται για τον πρώην παίκτη της Άνοιξης (Α’ ΕΠΣΑΝΑ) Διαμαντή Γιαννόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια, τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και σαν ανασταλτικός μέσος.

Ο 27χρονος Γιαννόπουλος έχει 1,85 ύψος και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΕΚ. Έχει αγωνιστεί στις μικτές ομάδες της Αθήνας, ενώ επόμενοι σταθμοί της καριέρας του μέχρι να έρθει στην Λάβα ήταν οι, Πενερυθραϊκός, Κουβαράς και Άνοιξη.

Ο ίδιος έχει μετακομίσει στο νησί της Σαντορίνης για επαγγελματικούς λόγους, ενώ όπως είπε επέλεξε την Λάβα λόγω της στενής φιλικής σχέσης που τον συνδέει με τον συμπαίκτη του Μανόλη Νομικό, αλλά και χάρη στην ενέργειες που έκανε ο πρόεδρος Μάριος Γαλανός.

Ρενιέρης

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα αύριο στις 17:00 στο Δ.Γ. Καμαρίου η Λάβα θα αντιμετωπίσει για την 1η φάση του Κυπέλλου τον Πανθηραϊκό. Η πρώτη για τους «Εμποριανούς» θα συνοδευτεί με την απονομή τιμητικής πλακέτας στην οικογένεια του πρώην αρχηγού της Λάβας Γιώργου Ρενιέρη, που έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares