Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 23:27

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τους "Μπλε"

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων προκρίθηκε ο Πανθηραϊκός, ο οποίος επιβλήθηκε με το ευρύ 9-0 επί της αξιόμαχης Λάβας Εμπορείου, στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου. Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου, που έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

 
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, εις μνήμην του Ρενιέρη Γιώργου, ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε τόσο στον Πανθηραϊκό, όσο και στη Λάβα Εμπορείου, και έφυγε από κοντά μας τον περασμένο Απρίλη. Η διοίκηση της Λάβας απένειμε τιμητική πλακέτα, ενώ ο Πανθηραϊκός μια ανθοδέσμη και μια φανέλα της ομάδας με το όνομα του εκλιπόντος, στη σύζυγό του.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Πανθηραϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Ντέμη Ζώνα να γίνεται κάτοχος της μπάλας, να συγκλίνει προς την περιοχή και με όμορφο σουτ να ανοίγει το σκορ, πετυχαίνοντας έτσι το πρώτο του επίσημο τέρμα με την ομάδα του Πανθηραϊκού. Στο 13' ο Στέλιος Κοζανίδης, εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, με τον Lluka να πηδάει ψηλότερα από όλους και με καρφωτή κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Κότσαλου. Ένα λεπτό αργότερα όμως, ο Πανθηραϊκός έφτασε στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος με τον Κωλέτση να δέχεται τη σέντρα του Κοζανίδη και με κοντινή προσπάθεια να γράφει το 2-0. Λίγο αργότερα, μετά από βολέ του τερματοφύλακα του Πανθηραϊκού Λυγνού, ο Παναγιωτίδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με τον επόπτη όμως κ. Ζώρζο να υποδεικνύει οφσάιντ. Στο 18ο λεπτό, ο Κωλέτσης βρέθηκε και πάλι σε θέση βολής και χωρίς δυσκολία ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ ο ίδιος παίκτης δέκα λεπτά αργότερα, και πάλι μετά από βολέ του Λυγνού αστόχησε σε τετ α τετ. Λίγο νωρίτερα, ο Μηνδρινός είδε το σουτ που επιχείρησε έξω από τη μεγάλη περιοχή να κτυπά στο κάθετο δοκάρι του Κότσαλου. Στο 30' ήταν σειρά του Στέλιου Κοζανίδη να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς. Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός, με απευθείας κτύπημα φάουλ από τα αριστερά, άφησε άγαλμα τον τεμρατοφύλακα της Λάβας Κότσαλο, διαμορφώνοντας έτσι το 4-0, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Πανθηραϊκού. Στο 33' μετά από κακό βολέ του Κότσαλου, ο Lluka με απευθείας σουτ από το ύψος της μεσαίας γραμμής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 5-0, πετυχαίνοντας με εντυπωσιακό τρόπο και αυτός το πρώτο του τέρμα με τη νέα του ομάδα. Στο 38' ο αρκετά δραστήριος Παναγιωτίδης σκόραρε, διαμορφώνοντας έτσι το 6-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνο. 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, δηλαδή με γρήγορο γκολ από τον Πανθηραϊκό, έπειτα από κεφαλιά του Κωλέτση στο 47', ο οποίος σημείωσε με αυτόν τον τρόπο το τρίτο του τέρμα στην αναμέτρηση. Δύο λεπτά αργότερα ο Κοζανίδης είδε και πάλι την προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι. Στο 90ο λεπτό, μετά από εκπληκτική ενέργεια και γύρισμα του Κοζανίδη, ο Ζώνας από κοντά σημείωσε το 8-0. Λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης, και πάλι ο Ζώνας μετά από πολύ όμορφη ενέργεια, σημάδεψε σωστά και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο τελικό 9-0. Στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης η Λάβα προσπάθησε να αμυνθεί κατά κύριο λόγο και να περιορίσει τις επιθετικές ενέργειες των παικτών του Πανθηραϊκού, ενώ επιχείρησε κιόλας να δημιουργήσει ευκαιρίες, κυρίως με σουτ εκτός περιοχής τα οποία δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα του Πανθηραϊκού. Ωστόσο, παρά το ευρύ σκορ, η ομάδα του Εμπορείου έδειξε ότι έχει το υλικό για να παρουσιάσει ένα αξιόλογο πρόσωπο στο πρωτάθλημα και να παλέψει για ότι καλύτερο μπορεί σε κάθε αναμέτρηση. 
Πλέον, οι δύο ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στην έναρξη του πρωταθλήματος, αφού την επόμενη εβδομάδα, ο Πανθηραϊκός ταξιδεύει στη Νάξο για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τραγαίας, ενώ η Λάβα Εμπορείου αντιμετωπίζει τη Θύελλα Καμαρίου.
Άψωγη διαιτησία από τους: Μουτάφη, Βάιλα και Ζώρζο.
Συνθέσεις

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός (C) , Βρεναγκρ (Βλαβιανος 60') , Κωνσταντινου, Λυκος, Κολιουσης, Λούκας (Κελίδης 65΄), Παναγιωτιδης, Μηνδρινος ( Βαζαιος 73'), Κωλετσης, Κοζανιδης, Ζωνας

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Νομικος Ε. , Ξαγοραρης Α., Κρεμμυδας, Παγωνης

ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ (Ερρικος): Κοτσαλος, Δροσος ( Νομικος 65'), Βεγκος, Δεμιρτζης, Γιαννοπουλος, Χαλβατζης (Συριγος 46΄), Δεναξας, Αργυρος, Ζαμπελης, Διαμαντοπουλος, Βαλβης

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Σιγαλας, Δεναξας, Στεφανακης, Δαρζεντας

PANTHIRAIKOS LAVA KYPELLOPANTHIRAIKOS LAVA KYPELLO1PANTHIRAIKOS LAVA KYPELLO2PANTHIRAIKOS LAVA KYPELLO3
Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares