Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 23:53

Άνετη πρόκριση για το Φιλώτι [pics]

Άνετη επικράτηση με 3-0 απέναντι στον Αστέρα Τραγαίας και πρόκριση για τον ΑΜΣ Φιλωτίου σήμερα στο Δ.Γ. Αγίου Αρσενίου.

Στο ντεμπούτο τους για την φετινή χρονιά οι δύο ομάδες έδειξαν να είναι ανέτοιμες, με το Φιλώτι όμως που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο να καταφέρνει να έχει την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπου παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες με 3 από αυτές να μετουσιώνονται σε γκολ.

Διαφορά

Ο Ιάκωβος Σταματίου επιβεβαίωσε την «στάμπα» του σκόρερ που διαθέτει πετυχαίνοντας 2 τέρματα (0-1,0-3), ανοίγοντας έτσι λογαριασμό με τη νέα του ομάδα, ενώ ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Λυμπερτάς ήταν αυτός που σημείωσε το 2ο τέρμα για την ομάδα του Δημήτρη Παλάζη, που είχε επίσης σε πολύ καλή μέρα τον Κρητικό και τον Κοττάκη. Κέρδος για το Φιλώτι και ο νέος του γκολκίπερ Μιχάλης Ανυφαντάκης, ο οποίος όταν χρειάστηκε έβαλε στοπ στις επιθετικές ορέξεις του Αστέρα.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Τραγαίας ενώ είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, έδειξε να είναι πολύ πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης, πράγμα που θα δώσει βάση μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Κατσούλης, Μαρούλης και ο τερματοφύλακας Πόγια ήταν αυτοί που ξεχώρισαν από τους «πορτοκαλί» που πίεσαν στο τελευταίο τέταρτο χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι θετικό.

Δοκάρια - αποβολές

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι δύο ομάδες είχαν από δύο δοκάρια (1 σε κάθε ημίχρονο). Ο ΑΜΣ Φιλωτίου με τους Γιαννούλη (σέντρα – σουτ) και Κρητικό (κεφαλιά), ενώ ο Αστέρας που έμεινε με 10 παίκτες στο 83’ λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Κατσούλη σε μαρκάρισμα στον Κρητικό, είδε την μπάλα να καταλήγει δύο φορές στο δοκάρι του Ανυφαντάκη μετά από άστοχες προσπάθειες των Μαρούλη (φάουλ, απόκρουση, δοκάρι) και του Καπίρη Ε. (κεφαλιά από κοντά).

Γκολ

Μέχρι το 38΄ο αγώνας ήταν στο 0-0 με τον ΑΜΣ Φιλωτίου να έχει δημιουργήσει 3-4 καλές στιγμές με δύο από αυτές να ανήκουν στον Ιάκωβο Σταματίου που από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον πολύ καλό Πόγια. Στην φάση όμως του 38΄Κοττάκης και Σταματίου συνεργάστηκαν άψογα μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον δεύτερο να πλασάρει από κοντά τον τερματοφύλακα του Αστέρα ανοίγοντας το σκορ του παιχνιδιού.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 41΄ο Λυμπερτάς δέχεται την ασίστ του Σταματίου και με ατομική προσπάθεια και αριστερό διαγώνιο σουτ κάνει 2 τα τέρματα για την ομάδα του. Λίγο πριν ο Μαρούλης είχε χάσει την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν μετά από φάουλ που απόκρουσε ο θετικότατος χθες Ανυφαντάκης η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου το σκηνικό δεν άλλαξε με τον ΑΜΣ Φιλωτίου να πιέζει και κατάφερε να σκοράρει και πάλι στο 52΄όταν ο Στρατούρης πάσαρε στον Σταματίου και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 του αγώνα.

Ο Αστέρας μετά το 3-0 άρχισε να βγαίνει δειλά - δειλά στην επίθεση και κατάφερε να απειλήσει προς το τέλος, όπου ο Πενίκου νικήθηκε σε τετ ατ τετ από τον Ανυφαντάκη, ενώ ο Καπίρης είχε κεφαλιά – δοκάρι στα τελευταία λεπτά.

Πολύ καλή και χωρίς λάθη η διαιτησία των: Βακόνδιου, Σαργολόγου και Νεοκοσμίδη.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας: Πόλια, Καπίρης Ν., Καπαρέλης (88’ Δεγαϊτας Τ.), Κατσούλης, Βαθρακοκοίλης, Πενίκου, Αγγελής, Μαρούλης, Φακίνος, Νομικός (81’ Καπίρης Ε.), Τουλουπης (46’ Σπανός).

ΑΜΣ Φιλωτίου (Παλάζης): Ανυφαντάκης, Ζούλης, Δεγαϊτας, Μαρούλης, Στρατούρης (52’ Πράσινος), Κρητικός, Σταματίου (85΄Μουστάκης Δ.), Λυμπερτάς, Κοττάκης, Ελευθεράκης (65' Πολυκρέτης), Μανωλάς.

Φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares