Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014 02:28

Βουλγάρικη ενίσχυση

Σε μερικές ώρες ξεκινάει το πρώτο φιλικό παιχνίδι της γυναικείας ομάδας του Πανναξιακού με τον Παναθηναϊκό (οι δύο ομάδες αναμετρώνται και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά στην Αθήνα), αλλά .προηγούνται οι ειδήσεις.

Το βράδυ, αμέσως, μετά την κλήρωση έγινε γνωστό ότι ο Πανναξιακός συμφώνησε με δύο ξένες αθλήτριες και ότι έκλεισε το ρόστερ του για τη νέα χρονιά. Ο λόγος για τη Σέρβα διαγώνια Μίλιτσα Γιόβιτς και την Βουλγάρα διεθνή διαγώνια Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα.

Η πληροφορία δεν είναι ολοκληρωμένη. Η Γιόβιτς βρίσκεται στη Νάξο εδώ και περίπου 10 μέρες, προπονείται με την ομάδα του Πανναξιακού, είναι αριστερόχειρας και προέρχεται από το κολλέγιο του Τουλέιν (απόφοιτος ψυχολογίας) αγωνίζεται ως διαγώνιος και έχει συμμετοχές με τις εθνικές ομάδες της Σερβίας σε επίπεδο νεανίδων. Πέρυσι αγωνίστηκε στη βελγική Sodraer που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία, είναι 24 ετών και έχει ύψος 1,89 μ.

Η δεύτερη είναι η Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα (23 ετών, 1,86 μ) και έρχεται στη Νάξο απόψε το βράδυ. Είναι μέλος της εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας, όπου αγωνίστηκε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό λινγκ και τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην ρουμανική Τάργκου Μούρες. Εντός συνόρων αγωνιζόμενη σε ΤΣΣΚΑ και Λέφσκι Σόφιας έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα (2008, 2010, 2011) και αν μη τι άλλο ξέρει να .σκοτώνει τον αντίπαλο.

Όμως, όπως αναφέρουμε δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία με καμία από τις δύο. Μάλιστα, στη Νάξο ήδη προπονείται μία ακόμη Σέρβα διαγώνια, η Γέλενα Ριστίβογιετς, που μάλιστα είχε έρθει και στις πρώτες προπονήσεις του Πανναξιακού πριν από την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας. Εϊναι δεδομένο ότι η βουλγάρα έχει προβάδισμα λόγω της εμπειρίας της και κυρίως της ανάγκης του Πανναξιακού για μία καλή διαγώνια..  Να σημειώσουμε τέλος, ότι η ομάδα της Νάξου φέτος απέκτησε τις: Σία Τοτσίδου, Άννα Σαλούστρου, Άφροδίτη Λαδένη, Ειρήνη Κελεσίδου, Κωνσταντίνα Πασσιά, Ελεάννα Πολίτη και Τάνια Κιουτσιούκη, ανανέωσε τη συνεργασία της με τις: Ελένη Φάρκωνα, Μελίνα Εμμανουηλίδου και Χριστίνα Τσεσλιαρ, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Νάξο θα έχει ως αντίπαλο την ομάδα του Ολυμπιακού

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares