Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014 13:18

Αγχωτική πρόκριση για την Θύελλα

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι που έγινε χθες στο ΔΓ Καμαρίου η Θύελλα πέτυχε αγχωτική νίκη – πρόκριση κόντρα στον Καρτεράδο και θα είναι η ομάδα που θα αναμετρηθεί με τον Πανθηραϊκό για την 2η φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Ο Καρτεράδος εντελώς μεταμορφωμένος σε σχέση με την περσινή αγωνιστική σεζόν ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο 1ο ημίχρονο, με την Θύελλα να ψάχνει λύσεις και τον Μάκη Πούλο να ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα.

Στο 61’ και με το πέρασμα του Φάμπιο στο παιχνίδι η Θύελλα ισορρόπησε και πήρε περισσότερη επιθετική πρωτοβουλία, ενώ το παιχνίδι ήταν τόσο που φαινόταν ότι η ομάδα που θα σκόραρε θα ήταν αυτή που θα έπαιρνε την πρόκριση.

Τελικά η πρόκριση για την Θύελλα ήρθε στο 83’ όταν μετά από οργανωμένη επίθεση ο Βλαβιανός με διαγώνιο σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Κουρδελάκη, που απόκρουσε με την μπάλα στη συνέχεια αν καταλήγει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Φύτρος που ερχόταν σαν τρέιλερ να κάνει το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των: Βάιλα, Μουτάφη και Ζώρζου.

ΑΟ Καρτεράδος (Τζούρος): Κουρδελάκης, Βαρμάζης (66’ Βαζαίος), Δεδρινός, Χοχάι, Ξαγοράρης, Νομικός Γ., Ντινιέρης, Κλουβάτος Κ., Νομικός Α., Σελεστάι, Αγκαράι (77’ Κλουβάτος).

Θύελλα (Πούλος): Κρητικός, Καραμολέγκος (86’ Πάγια), Μπίμπα (61’ Φάμπιο), Κυριάκος, Φύτρος, Τρούλης, Βλαβιανός, Βουλγαράκης, Αρβανίτης (92’ Μπρίτσα), Δαμίγος, Λυγνός.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares