Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014 13:30

Νίκες για Αστέρα Τρίπολης και Ομόνοια‏

Ολοκληρώνεται σήμερα η δράση του Σαββατοκύριακου με το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας να μας προσφέρει αρκετές στοιχηματικές επιλογές. Για τη Σούπερλιγκ διεξάγονται πέντε παιχνίδια, στο Καμπιονάτο έχουμε φουλ δράση, στην Αγγλία ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι ενώ και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο υπάρχουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα.

Κερδίζει ο Αστέρας Τρίπολης

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το ματς Αστέρας Τρίπολης – Καλλονή, με την επιλογή μας να είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 1.75. Ξεκινάει για τον Αστέρα Τρίπολης η δύσκολη αποστολή της διαχείρισης των δύο αγώνων την εβδομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και των ταξιδιών ενίοτε. Οι Αρκάδες προέρχονται απ’ την σπουδαία εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Μπεσίκτας στην πρεμιέρα τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τεράστιος ο ενθουσιασμός στην Τρίπολη για την ισοπαλία της Κωνσταντινούπολης, η ευφορία είναι αντίστοιχη των ημερών του τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Απομένει να φανεί αν οι γηπεδούχοι διαθέτουν τα κατάλληλα μέσα για να διαχειριστούν τις σερί υποχρεώσεις και αν το ρόστερ τους θα αντέξει. Προς το παρόν, πάντως, 4/4 εντός έδρας νίκες μετράει φέτος ο Αστέρας Τρίπολης σε όλες τις διοργανώσεις. Δύο φορές σκόραρε 2 γκολ (Μακάμπι Τελ Αβίβ, Λεβαδειακός), μια 3 (Μάιντς) και μια 4 γκολ (Ροβανιέμι). Ακόμη μια δύσκολη αποστολή σήμερα για την Καλλονή. Αν εξαιρεθεί ο εντός έδρας αγώνας με τον Εργοτέλη, που είναι στα «μέτρα» της ομάδας της Μυτιλήνης, οι φιλοξενούμενοι είχαν να φέρουν εις πέρας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Τα κατάφεραν μια χαρά με ΠΑΟΚ (1-1), Εργοτέλη (2-0) και Παναθηναϊκό (1-0). Σήμερα, ωστόσο, θεωρούμε ότι οι Αρκάδες έχουν το προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς και θα πάμε με τον «Άσσο».

Στηρίζουμε Ομόνοια

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Κύπρου και τον «Άσσο» σε απόδοση 1.80 στην αναμέτρηση Ομόνοια – ΆΕΚ Λάρνακας. Η Ομόνοια έχει «πάρει τον αέρα» της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και σήμερα θέλει να διευρύνει τη θετική παράδοση κόντρα στην ομάδα της Λάρνακας. Οι πρωτευουσιάνοι δείχνουν σταδιακά να ξεπερνούν την ψυχολογική πτώση από τον άδοξο αποκλεισμό από τη Ντιναμό Μόσχας στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας παραμείνει αήττητοι στα δύο ματς πρωταθλήματος που ακολούθησαν. Αρχικά επικράτησαν με 3-2 της Ανόρθωσης, ενώ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έφυγαν με το βαθμό από την έδρα της Νέας Σαλαμίνας. Η ΑΕΚ Λάρνακας, από την πλευρά της, δεν κατάφερε να «σταυρώσει» βαθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, γνωρίζοντας τις ήττες από τον ΑΠΟΕΛ (0-2 εντός) και την Ανόρθωση (2-1 εκτός). Μάλλον το εντυπωσιακό διπλό της πρεμιέρας στο «Τσίρειο» επί του Απόλλωνα Λεμεσού (2-5) λειτούργησε αποπροσανατολιστικά και σήμερα έχει μία ακόμη δύσκολη αποστολή μπροστά της.

Μπορεί την έκπληξη η Τζένοα

Περνάμε στην Ιταλία και τον αγώνα Τζένοα –Λάτσιο, όπου θα «κυνηγήσουμε» την έκπληξη και τον «1 DNB» σε απόδοση 2.37 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Τον πρώτο βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα της Ιταλίας πήρε την προηγούμενη βδομάδα η ομάδα της Τζένοα. Το συγκρότημα του Τζιάν Πιέρο Γκασμπερίνι αναδείχθηκε ισόπαλο χωρίς γκολ στην έδρα της Φιορεντίνα, αποτέλεσμα που λειτούργησε ευεργετικά, ιδιαίτερα στον ψυχολογικό τομέα. Μετά την ήττα της με κατεβασμένα τα χέρια στο «Σαν Σίρο» από τη Μίλαν (3-1) η Λάτσιο επικράτησε την προηγούμενη βδομάδα εύκολα της νεοφώτιστης Τσεζένα στο «Ολίμπικο» της Ρώμης με 3-0. Θεωρούμε, ωστόσο, ότι η Τζένοα μετά από το βαθμό που πήρε κόντρα στους «βιόλα» μπορεί να κάνει μία ακόμη μίνι έκπληξη και να επιβεβαιώσει το στοίχημα που προτείνουμε.

Δε χάνει η Βερόνα

Μένουμε στην Ιταλία, με την επόμενη πρότασή μας να είναι το «Χ2» σε απόδοση 2.10 στον αγώνα της Τορίνο με τη Βερόνα. Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμά της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην έδρα της χωρίς γκολ με αντίπαλο την Ίντερ, η Τορίνο γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Τζαμπιέρο Βεντούρα ταξίδεψε στη Γένοβα για να αντιμετωπίσει την τοπική Σαμπντόρια, από την οποία ηττήθηκε με 2-0. Η Βερόνα, από την πλευρά της, την προηγούμενη εβδομάδα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα, επικρατώντας τελικά της Παλέρμο με 2-1 στην έδρα της. Πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό Καμπιονάτο και σήμερα έχει τις δυνατότητες να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Τορίνο.

Με κάλυψη η Μαρίτιμο

Επόμενη… στάση η Πορτογαλία και το ματς Μπελενένσες – Μαρίτιμο, στο οποίο θα πάμε με το «2 DNB» σε απόδοση 2.08. Μακριά τις νίκες έμεινε για άλλη μία αγωνιστική η Μπελενένσες. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας το συγκρότημα του Λίτο Βιντιγκάλ αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.  Την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα σημείωσε την προηγούμενη βδομάδα η Μαρίτιμο, από την πλευρά της. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής υποδέχτηκε την ουραγό Πενιαφέλ, της οποίας επικράτησε χωρίς να συναντήσει μεγάλες δυσκολίες με 2-0 και σήμερα έχει τον πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς.

Η Άαλεσουντ το κίνητρο

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας από τη Νορβηγία και τον «Άσσο» σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Άαλεσουντ – Στάμπαεκ. Μετά την πολύ μεγάλη νίκη επί της Στρόμσγκοντσετ με 2-0 εντός έδρας, η Άαλεσουντ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα στη Σόγκνταλ, με το 1-1 να την αφήνει ικανοποιημένη καθώς είχε παθητικό ρόλο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι στο +4 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού και ο αγώνας με την μάλλον… αδιάφορη Στάμπαεκ αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για την Άαλεσουντ προκειμένου ν’ αυξήσει τη διαφορά της απ’ τις ομάδες που την καταδιώκουν.  Επτά βαθμούς έχει συγκεντρώσει στα τελευταία τρία παιχνίδια της η Στάμπαεκ και έχει καταφέρει να μείνει εννέα πόντους μακριά απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Πλέον είναι σαφώς πιο άνετη καθώς έφτασε το «φράγμα» των 30 βαθμών, επτά αγωνιστικές πριν το τέλος, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού την Τετάρτη υποδέχεται τη Μόλντε στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου και μεγάλος της στόχος είναι να φτάσει στον τελικό!

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι, αλλά και για τα παιχνίδια στα πρωταθλήματα της Πολωνίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Τσεχίας, της Κροατίας, της Σερβίας και της Ουκρανίας και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares