Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 07:00

Μαγκιά Νηρέα 1-0 τον ΑΟ Πάρου και πρόκριση

Σε ένα παιχνίδι που ποδόσφαιρο παίχτηκε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο οι παίκτες αναλώθηκαν πιο πολύ σε κοκορομαχίες, ο Νηρέας δίκαια νίκησε γιατί στο μεν πρώτο μέρος ήταν καλύτερος, στο δε δεύτερο πιο έξυπνος.

Μετά τις δύο πρώτες φάσεις στο 3' και το 8', που ο Κρουσταλλάκης έχασε καλές ευκαιρίες, δείχνοντας από νωρίς το πρόβλημα της συγκέντρωσης και του καθαρού μυαλού που είχαν οι φιλοξενούμενοι, στην συνέχεια οι Ναουσαίοι επέβαλαν τον ρυθμό τους, επικράτησαν τακτικά και μέχρι το 43', οπότε και σκόραραν, είχαν ήδη χάσει αρκετές ευκαιρίες.

Με κλειδί την ορθόδοξη ανάπτυξη, την ικανότητα του Μετάι στις πάσες στην πλάτη της άμυνας και την ποιότητα  του νέου σέντερ-φορ Κασκούτη στο παιχνίδι με και χωρίς την μπάλα, απείλησαν άμεσα την αντίπαλη εστία. 

Σημαντική και η προσφορά του Νίνο, που ήταν μία διαρκής πηγή κινδύνων.

Στο 14' ο Κασκούτης σούταρε από πλάγια άουτ, στο 17' ο Μετάι βρήκε στην περιοχή τον Νίνο που πλάσαρε στην αγκαλιά του Μανέκα, στο 20' ο Χατζία σούταρε από κοντά άουτ από στημένο του Μετάι, στο 30' ο Μανέκας εξουδετέρωσε κεφαλιά του Κασκούτη και στο 34' συνδυάστηκαν Νίνο και Κασκούτας, που άδειασε τον Βούσουλα, αλλά ο στόπερ του ΑΟΠ την τελευταία στιγμή του αλλοίωσε το πλασέ για να προλάβει ο Μανέκας.

Στο ίδιο διάστημα οι μπλέ εντελώς ασύνδετοι, σου έδιναν την εντύπωση ότι από την μέση και μπροστά οι ποδοσφαιριστές πιο πολύ ενδιαφερόντουσαν να βάλλουν εκείνοι το γκολ, παρά να ζητήσουν την μπάλα και να συμμετέχουν στην ανάπτυξη, βοηθώντας την ομάδα.

Μόνο με κόρνερ και φάουλ γύρω από την περιοχή προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά πέρασαν ανεκμετάλλευτα

Στο 43' λοιπόν καρποφόρησε η υπεροχή του Νηρέα.

Ο Νίκας δεν μπόρεσε να απομακρύνει πλάγια προ του Κορτιάνου και ο τελευταίος χωρίς να καθυστερήσει την έκοψε συρτά στον αμαρκάριστο Νίνο,που απλώς την έσπρωξε στα δίκτυα.

Στην επανάληψη το αξιοπερίεργο ήταν ότι τις περισσότερες διακοπές και καθυστερήσεις τις προκάλεσε η ομάδα που ήταν πίσω στο σκορ, δείγμα της κακής ψυχολογίας τους και του εκνευρισμού που τους διακατείχε.

Ενώ στην αρχή με την είσοδο των Δημογιάννη και Γιουρτζίδη και τις εσωτερικές αλλαγές του κ. Τριανταφυλλάκου φάνηκαν να συνέρχονται, μετά τις δύο ευκαιρίες του Σένκα που σούταρε άστοχα στο  52' και 63΄,στην συνέχεια παρασύρθηκαν στον χαμηλό ρυθμό του Νηρέα και σπατάλησαν τον χρόνο τους.

Από δε τη στιγμή που σε μία δίλεπτη έξαρση τους στο 76' και 78',έχασαν δύο άχαστα με τους Σένκα και Πετρόπουλο, δεν υπήρχε δρόμος επιστροφής στο ματς.

Τα υπόλοιπα λεπτά κύλισαν με συνεχείς διακοπές και νεύρα, που ευνοούσαν την ομάδα που 

προηγούταν στο σκορ.

Ο διαιτητής Κουζούμης με τους βοηθούς του Βαρθαλίτη και Τσιριγώτη,κράτησαν χωρίς ουσιαστικά λάθη τον αγώνα, που ήταν δύσκολος δεδομένων των συνεχών φιλονικιών των παικτών.

Στο τέλος με υπόδειξη του Τσιριγώτη είδε κόκκινη ο Χατζία που έφτυσε αντίπαλο.

Αδικαιολόγητες οι έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Νηρέα και απαράδεκτες αυτές ορισμένων αχαρακτήριστων δήθεν φιλάθλων του.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΗΡΕΑΣ: Βεντουρής 7.5, Ρούσσος 6.5, Χασάνι 6.5, Δελημπαλταδάκης 6.5, Μπαρμπαρίγος 6.5, Χατζία 6.5, Νίνο 7 [55' λ.τ Μερεμέτης 6], Κορτιάνος 6.5 [77' Μώτος 6.5], Κασκούτης 7.5, Μετάι 7.5, Τσιόπουλος 6.5 [85' Τριπολιτσιώτης].

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: Μανέκας 7.5, Κρητικός 5.5 [46'Δημογιάννης 6.5], Κληρονόμος 6 [46'Γιουρτζίδης 6.5], Νίκας 5.5, Βούσουλας 6, Μπαρδάνης 4.5, Καράι 4.5, Σένκα 5, Σκιαδάς 6, Πετρόπουλος 5.5 [80'Τσαντουλής], Κρουσταλάκης 5.

 

Δείτε εδώ... περισσότερες φώτος απο το ματς.

.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares