Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 16:57

Επέστρεψαν Πεντάστεροι με "SUPER" Ζαννάκη

Φουριόζος επέστρεψε στα ποδοσφαιρικά δρώμενα των Κυκλάδων ο Ανδριακός, ο οποίος χθες για την 1η φάση του Κυπέλλου πέτυχε επιβλτητική νικη – πρόκριση κόντρα στην Υδρούσα, έχοντας ως κορυφαίο τον Γιώργο Ζαννάκη που πέτυχε τα 4 από τα 5 τέρματα για τους "Εφοπλιστές".

Πρώτη φάση του κυπέλου Κυκλάδων αυτό το Σαββατοκύριακο στα νησιά μας, πρώτη επίσημη εμφάνιση για τον ΑΝΔΡΙΑΚΟ Ο. Φ. μετά από απουσία ενός έτους.

Η επιστροφή στα γήπεδα για τον ιστορικό σύλλογο έγινε λοιπόν εχθές μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα , κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και με μία σχετικά άνετη επικράτηση εντός του αγωνιστικού χώρου επί της συμπολίτισσας ΥΔΡΟΥΣΑΣ με 5-0.

Το νέο δ.σ. του συλλόγου φρόντισε από νωρίς να οργανωθεί σωστά ο χώρος για τους επισκέπτες απο όλο το νησί που προσήλθαν στο "Ι.Μ.ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ" προσφέροντας καφέ κατά την είσοδο αλλά και διαθέτοντας για οικονομική ενίσχυση, "πόλο" με το εντυπωσιακό νέο σήμα.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση ενός tablet, προσφορά του καταστήματος "ΓΕΡΜΑΝΟΣ".

Ο καιρός λοιπόν ιδανικός για μία βόλτα στο γήπεδο, οι ομάδες συμπολίτισσες, αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές έκαναν επίσημο ντεμπούτο με ανδρική ομάδα, αρκετοί εκ των οποίων προέρχονται απο τον άλλο σύλλογο του νησιού(θεατές εχθές από όλες τις μεριές του νησιού), τον ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΘΙΟΥ, ο οποίος εχει επικεντρωθεί με σπουδαία αποτελέσματα, στη λειτουργία ποδοσφαιρικών ακαδημιών.

Ακαδημιών που αξίζει να το αναφέρουμε πάντα, λειτουργούν υπό την επίβλεψη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Κόσμος αρκετός ,περίπου 300 άτομα(κόπηκαν 175 κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης-οι μικροί φίλοι και οι μαθητές γυμνασίου προσήλθαν ελεύθερα),παρακολούθησαν έναν σίγουρα όχι και τόσο ποιοτικό από πλευράς θεάματος εχθές αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα του οποίου κυριάρχησε ο γηπεδούχος.

  • Στο 7΄ μόλις λεπτό και ουσιαστικά στην πρώτη επίσκεψη των "εφοπλιστών" στα καρέ της ΥΔΡΟΥΣΑΣ, ο "δαιμονισμένος" και σε εξαιρετική κατάσταση Ζαννάκης Γ., πέτυχε με σουτ το 1-0.
  • Μέχρι το 20΄ το ματς κύλησε με τον ΑΝΔΡΙΑΚΟ να κυκλοφορεί περισσότερη ώρα τη μπάλα, αν και λίγο αγχωμένα, με τους Ζαννάκη Γ. στο 10΄ και Χαλά Μ. στο 19΄να επιχειρούν ένα σουτ και μία κεφαλιά αντίστοιχα.
  • Η πρώτη καλή στιγμή για την ΥΔΡΟΥΣΑ ήρθε στο 32΄ με τον Βιδάλη Γ. ο οποίος μπήκε από αριστερά και πλάσαρε προς την αντίπαλη εστία, όμως ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Πατσαβός Θ. μπλόκαρε σταθερά.
  • Στο 38΄έγινε το 2-0 με τον "πιστολέρο" Ζαννάκη Γ. με αριστοτεχνικό ψηλοκρεμαστό πλασάρισμα, που πρόλαβε την έξοδο του δυναμικού Τσιάμαλου Κ.

Ο Ζαννάκης συνέχισε να αποτελεί τον υπ΄αριθμόν 1 κίνδυνο για την αντίπαλη εστία σε μία φάση του 41΄βρέθηκε στο χορτάρι ζητώντας να δοθεί η "εσχάτη των ποινών",ο διαιτητής Ρούσσος όμως διέταξε να συνεχιστεί το παιγνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΥΔΡΟΥΣΑ να έχει μία αρκετά καλή ευκαιρία στο 49΄ να μειώσει σε 2-1,όμως ο Μπάμπης Β. δε τα κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Και σα να μην έφτανε αυτό, στην αντεπίθεση ο Θεοδωράκης Ν. έκανε το 3-0 τελειώνοντας κάπου εκεί την υπόθεση "πρόκριση".

  • Στο 57΄οι φιλοξενούμενοι είχαν μια κεφαλιά άουτ με τον ΜουτσάΪ Τ.
  • Στο 62΄ ήρθε ένα κοντινό πλασέ άουτ του Ζαννάκη Γ., ο οποίος 6 λεπτά μετά ,στο 68΄πέτυχε το 4-0.
  • Στο 72΄ ένα σουτ απο πλευράς φιλοξενούμενων με τον Βολίκα Π. δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Πατσαβό.
  • Το τελικό 5-0 έγινε με ποιόν άλλον, με τον Ζαννάκη Γ. και μετά απο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Χωρίς προβλήματα η διατησία των κ.κ. Ρούσσου, Βαρδακαστάνη, Βασάλου.

Συνθέσεις

Ανδριακός (Μπενάς): Πατσαβός, Ισλαμάι, Χαλάς Μ., Ζαννάκης Β., Ψαριανός, Γλυνός Α., Γλυνός Μ., Κριτής, Ζαννάκης Γ., Θεοδωράκης, Γαρύφαλλος.

Αναπληρωματικοί: Χαλάς Α., Γρυμάκης, Νιτσόλας, Παπουτσής, Χαφάι.

Υδρούσα (Παπαχρήστου): Τσιάμαλος, Μωρος, Ψωμας Χ., Μπαλάσκας, Μαμάης, Μάναλης, Τσαγκαλίδης, Βιδάλης, Μπάμπης, Μουτσάι, Λάβδας.

Αναπληρωματικοί: Ψαρρός, Βολικάς, Μαντζώρος, Θωμάς, Μπεράι, Ψωμάς Μ.

Για το sportcyclades.grΝικόλαος Καλογερας (Άνδρος)

ANDRIAKOS 2014-2015PAGOS ME ANDRIAKOS

 

YDROYSA 2014-2015

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares