Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 14:52

Με Τουν και Σάμροκ Ρόβερς‏

Ένα μεσοβδόμαδο «γεμάτο» κουπόνι έχουμε στα χέρια μας. Τα παιχνίδια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, μπορεί να απουσιάζουν, αλλά στο πρόγραμμα υπάρχουν, μεταξύ άλλων, εμβόλιμες αγωνιστικές σε Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία, ματς Κυπέλλου στην Ολλανδία, αλλά και Λιγκ Καπ σε Αγγλία και Σκωτία.

 Κερδίζει η Τουν

Πάμε αμέσως στα προγνωστικά μας και ξεκινάμε με ένα από τα πλέον «δυνατά» σημεία της ημέρας που είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.05 στον αγώνα Τουν – Λουκέρνη για το πρωτάθλημα της Ελβετίας. Ανέλπιστα ψηλά στη βαθμολογία η ομάδα του Φίσερ, που μετά από οχτώ αγωνιστικές βρίσκεται στην πρώτη τριάδα της Super League και στο -6 από την κορυφή. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε μία μάλλον αναπάντεχη ήττα στην έδρα της Ααράου, με δεδομένο την εικόνα που είχε το προηγούμενο διάστημα, η οποία βέβαια ήρθε με γκολ στο 85' και χωρίς να είναι τόσο κακή. Στο Κύπελλο πάντως πριν από ένα τετραήμερο επανήλθε στις επιτυχίες, παίρνοντας έστω και δύσκολα το εισιτήριο για την επόμενη φάση, με το 0-1 μέσα στη Λωζάννη. Στην... υγειά του Σνέουβλι, από την άλλη, ήρθε η πρόκριση επί της Σαφχάουζεν, ομάδας Β' κατηγορίας και γλίτωσε ένα νέο κάζο η Λουκέρνη. Ο πρώτος φετινός της σκόρερ ήταν αυτός που σκόραρε δις στην παράταση και της έδωσε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του θεσμού. Στο πρωτάθλημα βέβαια δε λέει να σηκώσει κεφάλι η ομάδα του Μπερνεγκέρ, που μετά από οχτώ αγωνιστικές ακόμα ψάχνει το πρώτο της τρίποντο.

Παίρνει το «διπλό» η Σάμροκ

Επόμενη πρόταση το «Διπλό» σε απόδοση 2.10 στον αγώνα Μποέμιανς – Σάμροκ Ρόβερς για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Άσχημη εμφάνιση πραγματοποίησε την προηγούμενη αγωνιστική η Μποέμιανς κόντρα στην ουραγό, Άθλοουν Τάουν, με την οποία μοιράστηκε τον βαθμό της ισοπαλίας. Μάλιστα η Μποέμιανς αγωνιζόταν για 15 λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα με την Άθλοουν να χάνει κάποιες καλές ευκαιρίες. Παραμένει έτσι δυο αγωνιστικές μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της για πρώτη φορά μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Τέλος στο θετικό σερί τριών αγωνιστικών που έτρεχε στο πρωτάθλημα έβαλε την προηγούμενη αγωνιστική η Σάμροκ Ρόβερς, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από την Κορκ Σίτι. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά από τέσσερα συνεχόμενα ματς όπου η Σάμροκ δεν καταφέρνει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Θέλει απόψε να πετύχει ό,τι και στον πρώτο γύρο, όταν απέδρασε με το «διπλό» από την έδρα της σημερινής της αντιπάλου και πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει.

«Χωλαίνει» εκτός έδρας η Τουλούζ

Συνεχίζουμε με Γαλλία και τον αγώνα Ρεν – Τουλούζ, στον οποίο η πρότασή μας είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.30. Η Ρεν προέρχεται από μία δύσκολη δυάδα αγώνων, αφού αρχικά υποδέχτηκε την Παρί Σεν Ζερμαίν από την οποία «τσίμπησε» ένα βαθμό και το Σάββατο έπαιξε στο «Βελοντρόμ» εναντίον της Μαρσέιγ. Άντεξε για ένα ημίχρονο, αλλά «κατέρρευσε» στο δεύτερο, δεχόμενη τρία γκολ. Άπαντες στο «στρατόπεδό» της ελπίζουν σε βελτίωση τόσο στην εικόνα της ομάδας, όσο και στη βαθμολογική της συγκομιδή. Σήμερα, θέλει να δείξει αντίδραση, απέναντι σε μια Τουλούζ, που σίγουρα δεν είναι Μαρσέιγ και ακόμα ψάχνει να βρει το καλό της πρόσωπο. Η Τουλούζ, από την άλλη, κατά βάση στηρίζεται στην έδρα της και μακριά από αυτήν, η εικόνα της αλλάζει προς το χειρότερο. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι στις έξι τελευταίες «εξόδους» της για το πρωτάθλημα μετρά ισάριθμες ήττες και η Ρεν έχει την ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς και να επιβεβαιώσει το στοίχημα που προτείνουμε.

Μπορεί τη νίκη η Τσιταντέλα

Περνάμε στην αναμέτρηση Τσιταντέλα – Προ Βερτσέλι για τη Β’ Ιταλίας, στην οποία θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.25. Μετά την ήττα της με 2-1 από την Τραπάνι εκτός έδρας, η Τσιταντέλα επέστρεψε το Σάββατο στις νίκες επικρατώντας 3-2 της Πεσκάρα, ενώ σε δύο ματς που έχει δώσει στο γήπεδό της έχει ισάριθμες νίκες με απολογισμό τερμάτων 6 υπέρ, 3 κατά. Η Προ Βερτσέλι, από την άλλη, προέρχεται από την εντυπωσιακή εντός έδρας νίκη με 4-0 επί της Βαρέζε. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν για περίπου 70’ με παίκτη λιγότερο, ενώ η Προ Βερτσέλι στις δύο «εξόδους» της για το φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας γνώρισε ισάριθμες ήττες χωρίς μάλιστα να πετύχει γκολ, από Αβελίνο και Μόντενα, αμφότερες με το ίδιο σκορ, 1-0. Μία ακόμη πρόταση που προκύπτει από τη Β’ Ιταλίας είναι το «καλοπληρωμένο» Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.30 στον αγώνα Τερνάνα – Μπολόνια.

Καλύτερη ομάδα η Οστάνδη

Ολοκληρώνουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με μπάσκετ και τον αγώνα Οστάνδη – Βιλερμπάν για τον προκριματικό γύρο της Euroleague, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -1.5 πόντο της Οστάνδης σε απόδοση 1.90. Η Οστάνδη ήταν εξαιρετική στην περσινή αντίστοιχη διαδικασία προκριματικών που διεξήχθη στο Βίλνιους. Κάτι ανάλογο θα προσπαθήσει να κάνει και φέτος έχοντας πιο εύκολο έργο τουλάχιστον μέχρι τον ενδεχόμενο τελικό. Πέρσι κατάφερε και πέρασε κατά σειρά τις Κίμκι και Μπάνβιτ πριν ηττηθεί από τη Λιέτουβος Ρίτας. Η Βιλερμπάν έχει την εύνοια της ULEB και αγωνίζεται στην Οστάνδη με wild-card. Αυτό συμβαίνει λόγω του μεγάλου ονόματος που έχει από το παρελθόν και φυσικά λόγω της παρουσίας του Τόνι Πάρκερ ως πρόεδρος του συλλόγου. Καλύτερη ομάδα η Οστάνδη και με την δύναμη της έδρας μπορεί να κάνει τη νίκη.

Στα φιλικά η Οστάνδη νίκησε την Άρτλαντ 88-83 και την Μπεϊρούθ 85-77. Η Βιλερμπάν νίκησε την Παρτιζάν 80-64, την Μπαρτσελόνα 80-76 και ηττήθηκε από τη Σαλόν Σαονέ 83-82. Το χάντικαπ άνοιξε στους 3.5 πόντους και τώρα βρίσκεται στον 1.5 πόντο με φαβορί την Οστάνδη. Πιθανώς τα πονταρίσματα επηρεάστηκαν από τις δύο πρόσφατες νίκες της Βιλερμπάν επί Παρτιζάν και Μπαρτσελόνα μόνο που οι αντίπαλοί της ήταν λειψοί από τους βασικούς παίχτες τους. Αξίζει ποντάρισμα στην έδρα και την Οστάνδη -1.5. Η περσινή εμπειρία θα μετρήσει σημαντικά. Επιλογή, λοιπόν, Οστάνδη -1.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι, ενημερωθείτε για όλα τα νέα από την Αγγλία στο premierleague.gr και μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν κάνετε την εγγραφή σας σε μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares