Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 19:19

«Φωνάζει» και συγχαίρει η Άνω Μερά [vid]

Με ανακοίνωση του το Α.Σ. Άνω Μεράς συγχαίρει τον ΑΟ Μυκόνου για την πρόκριση του, όπως επίσης και τους ποδοσφαιριστές και τα τεχνικά επιτελεία της Ανδρικής ομάδας και αυτής των Νέων.

Επίσης  το σωματείο της Μυκόνου δημοσιεύει την πικρία της για την απόφαση να μην δοθεί πεναλτι στην ανατροπή του Τσάλμα από διαιτητή της αναμέτρησης κ. Μαραγκού.

Δελτίο τύπου

Μύκονος 23-9-2014

Με αφορμή την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τις ομάδες των Κυκλάδων νιώθουμε την ανάγκη να ευχηθούμε σε όλους τους αθλητές και του παράγοντες των ομάδων μας να έχουν μία καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

Με την ευκαιρία θέλουμε να σταθούμε στο μεταξύ μας παιχνίδι με τον ΑΟ Μυκόνου, όπου η ομάδα μας αποκλείστηκε χάνοντας με 1-0. Συγχαίρουμε το σωματείο του ΑΟ Μυκόνου για τη νίκη και πρόκριση του. Θεωρούμε ότι δικαίως παίζαμε με 10 παίκτες από το 38’ μετά ορθή αποβολή του ποδοσφαιριστή μας Λάμα, από τον κ. Μαραγκό, όμως θέλουμε να σταθούμε στην φάση που κατά την γνώμη μας καθόρισε την τύχη του παιχνιδιού και αναφερόμαστε στην στιγμή του 57’ όπου ο ποδοσφαιριστής μας Γιάννης Τσάλμας εφόσον ανατρέπετε καθαρά μέσα στην περιοχή του αντιπάλου στη συνέχεια όπως θα ήταν το ορθό δεν καταλογίζετε καθαρό υπέρ μας πέναλτι (όπως φαίνεται καθαρά και στο βίντεο του sportcyclades.gr).

Είμαστε δε σίγουροι ότι δεν υπάρχει καμία εσκεμμένη απόφαση από τον έμπειρο διαιτητή κ. Μαραγκό. Αυτό όμως που ζητάμε είναι η προσοχή τον άξιων διαιτητών μας ώστε να εκλείψουν παρόμοιες αποφάσεις στο μέλλον. Εμείς από αυτό το παιχνίδι κρατάμε την προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλητές μας και το τεχνικό επιτελείο, στους οποίους και δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας Νέων του συλλόγου μας για το καλό ξεκίνημα που είχαν στον 1ο όμιλο όπου συμμετέχουν, νικώντας με 1-0 τον ΑΟ Μυκόνου.

Εκ της διοικήσεως του Α.Σ. Άνω Μεράς 

Το επίμαχο βίντεο

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares