Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 19:39

Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες του Σαββατοκύριακου

Ως φόρο τιμής για τον φίλαθλο του Εθνικού  Γιώργο Κατσούλη ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε την αναβολή όλων των αναμετρήσεων σε επίπεδο ομαδικών αθλημάτων. Ως φόρο τιμής για τον φίλαθλο του Εθνικού Γιώργο Κατσούλη ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε την αναβολή όλων των αναμετρήσεων σε επίπεδο ομαδικών αθλημάτων.

Σε δεύτερη συνεχόμενη αναβολή οδηγείτε η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπως και όλες αγωνιστικές στα πρωταθλήματα Παίδων, Μπάσκετ και Βόλεϊ που έχουν προγραμματιστεί από τις κατά τόπου ενώσεις για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τον ίδιο τον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό, όταν αυτός ενημερώθηκε για τον θάνατο του φιλάθλου Κώστα Κατσούλη, ο οποίος μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του στον ποδοσφαιρικό αγώνα του Ηροδότου με τον Εθνικό νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας (401) και τελικά υπέκυψε σε ηλικία 46 ετών.

Η ανακοίνωση του υπουργού

"ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε σήμερα τη ζωή του πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής".

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares