Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 21:14

Χωριανόπουλος: Δεν υπάρχει ενημέρωση για αναβολή

Στην κανονική διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής και όλων των προγραμματισμένων αγώνων του Σαββατοκύριακου προσανατολίζετε η ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς όπως ξεκαθάρισε στο S.C. ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης μας κ. Γιώργος Χωριανόπουλος δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ που να αναφέρει την ματαίωση των αγώνων της προσεχούς αγωνιστικής.

Σε συνομιλία που είχαμε με το υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΠΣ Κυκλάδων πήραμε απαντήσεις μετά την ξαφνική ανακοίνωση του Υπουργού κ. Ανδριανού, σχετικά με την αναβολή όλων των αγώνων της χώρας σε ομαδικό επίπεδο.

Ο κ. Χωριανόπουλος διευκρίνισε τα εξής: «Μέχρι τώρα δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη ενημέρωση, προφανώς η ανακοίνωση αναφέρετε στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Εμείς σε κάθε περίπτωση θα αναμένουμε την επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ. Μέχρι τότε ισχύει κανονικά το πρόγραμμα που έχουμε ήδη ανακοινώσει για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο».

Πάντως η αναστάτωση που έχει δημιουργήσει στα σωματεία η εν λόγω ασαφής ανακοίνωση είναι μεγάλη και όλοι αναμένουν την αναλυτική ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού η οποία θα δίνει σαφέστερες οδηγίες σχετικά με το πια πρωταθλήματα θα διεξαχθούν.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares