Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 22:01

Θλίψη για τον ξαφνικό χαμό του Δημήτρη Κεραμιώτη

Μια μεγάλη απώλεια μετρά από σήμερα το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, που έχασε ξαφνικά από τις τάξεις του τον πρώην ποδοσφαιριστή του Αγερσανίου και του Πανναξιακού Δημήτρη Κεραμιώτη.

Ο αγαπητός σε όλους μας Δημήτρης ύστερα από καρδιακό επεισόδιο έφυγε πολύ νωρίς από την ζωή, μόλις στα 51 του χρόνια.

Τον συναντούσαμε πολύ συχνά στο γήπεδο καθώς παρακολουθούσε τον επίσης ταλαντούχο γιο του Γιώργο… το ποδόσφαιρο ήταν η μεγάλη του αγάπη και πάντα χαμογελαστός έδινε το παρών σχεδόν σε όλα τα ματς που διεξαγόταν επί Ναξιακού εδάφους.

Σαν ποδοσφαιριστής ήταν κατά κοινή ομολογία από τους καλύτερους Κυκλαδίτες παίκτες, περνώντας από ομάδες όπως η ΑΕΚ, η Κορωνιδα το Αγερσανι, και ο Πανναξιακός.

Το πάθος του για το ποδόσφαιρο τον οδήγησε να είναι μέσα στους πρωτεργάτες της δημιουργίας της ομάδας Παλαίμαχων της Νάξου, με τους οποίους αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 14/6 σε ένα παιχνίδι κόντρα στους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού που κατά τραγική ειρωνεία ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Νίκου Βλησίδη, ο οποίος είχε φύγει τον Φεβρουάριο από κοντά μας από τα ίδια αίτια.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 30/09 και ώρα 3:00 μ.μ. στον ιερό ναό της θολοσκέπαστης Κωμιακής Νάξου, που ήταν και η ιδιαίτερη του πατρίδα.
Κουράγιο στην οικογένεια του…  Καλό σου ταξίδι αγαπητέ φίλε Δημήτρη

KERAMIOTIS1

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares