Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 01:46

Ψηφίσματα – επιστολές για τον Δημήτρη Κεραμιώτη

Εδώ θα αναρτούνται όλα τα ψηφίσματα και οι επιστολές που θα έρχονται στο e-mail μας και θα αφορούν τον χαμό του Δημήτρη Κεραμιώτη.

 

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ

Το Διοικητικό συμβούλιο, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Νάξου εκφράζουν την βαθειά θλίψη τους για τον ξαφνικό χαμό του συντοπίτη μας , εξαιρετικού ανθρώπου και προικισμένου αθλητή Δημήτρη Κεραμιώτη.

 

Το απαράμιλλο ποδοσφαιρετικό του ταλέντο, αλλά περισσότερο το εξαιρετικό ήθος του εντός και εκτός των αθλητικών χώρων, σκιαγραφούν την προσωπικότητά του.

 

Η Ναξιακή κοινωνία υπερηφανεύεται για το Δημήτρη Κεραμιώτη καθώς οι συναθλητές , οι συνάδελφοι και οι φίλοι του αισθάνονται τυχεροί που υπήρξαν δίπλα του.

 

Τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

 

Για το Δ.Σ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 Εμμανουήλ Ιω. Μαργαρίτης                 Βασαλάκη Ευαγγελία

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές όλων των τμημάτων καθώς και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τα συλληπητήρια τους, στην οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή του Αγερσανίου και του Πανναξιακού Δημήτρη Κεραμιώτη για τον πρόωρο και άδικο χαμό του.

Α.Μ.Σ. Φιλωτίου

Στο άκουσμα του θανάτου του συντοπίτη μας Γεώργιου Κεραμιώτη, πατέρα του ποδοσφαιριστή μας Γιώργου, ο οποίος υπηρέτησε το κοινό καλό από πολλές θέσεις συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 12 Φεβρουαρίου 2014 στα γραφεία του συλλόγου το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» και αποφάσισε τα παρακάτω:

1.Να παραβρεθεί αντιπροσωπία του Δ.Σ στην εξόδιο ακολουθία.

2.Να διατεθεί αντί στεφάνου χρηματικό ποσό στους Παλαίμαχους της Νάξου.

3. Να αναβληθούν όλες οι πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου μας στις 29 και στις 30 Σεπτεμβρίου 2014.

4. Στον επόμενο επίσημο αγώνα η Ανδρική μας ομάδα ποδοσφαίρου θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο φορώντας μαύρα περιβραχιόνια.

5. Να παραδοθεί το παρόν έγγραφο στην οικογένεια του εκλιπόντος .

6. Να δημοσιευτεί το παρόν έγγραφο στον τοπικό τύπο.

Ο Δημήτρης Κεραμιώτης υπήρξε επί χρόνια υπόδειγμα και πρότυπο ήθους, ευγένειας, εργατικότητάς και μαχητικότητας δείχνοντας σε όλους μας πως πρέπει να αγωνιζόμαστε για τα ιδανικά μας και τα πιστεύω μας. Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε το ποδόσφαιρο και είχε προσφέρει πάρα πολλά σε αυτό. Κουράγιο στην οικογένεια του ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

Το Δ.Σ του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου

 

ΕΠΣ Κυκλάδων

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο χαμό του φίλου, παλαιμάχου ποδοσφαιριστή και παράγοντα ομάδων της Νάξου, Δημητρίου Κεραμιώτη, και με βαθιά οδύνη εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του και σε όλη τη Ναξιακή κοινωνία. Επίσης αποφασίζει σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, την προσεχή αγωνιστική, να κρατηθεί στη μνήμη του ένα λεπτό σιγή.

Πανναξιακός Α.Ο.

Το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.  μετά το άκουσμα του αιφνίδιου θανάτου του εκλεκτού μέλους της κοινωνίας μας και της αθλητικής μας οικογένειας Κεραμιώτη Δημήτριου συγκάλεσε έκτατη συνεδρίαση σήμερα Δευτέρα 29/9/14 και ώρα 19:30 και αποφάσισε ομόφωνα τα κατωτέρω:

 -Να παρευρεθούν μέλη του Δ.Σ. στη νεκρώσιμη ακολουθία.

-Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και να κατατεθεί ένα ποσό στη μνήμη του εκλιπόντος.

-Στο πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας μας οι ποδοσφαιριστές μας να φέρουν μαύρα περιβραχιόνια.

-Να προγραμματιστούν φιλικοί αγώνες της πρώτης ομάδας και της ομάδας παλαιμάχων στη μνήμη του.

-Το παρών να δοθεί για δημοσίευμα στον τοπικό Τύπο.

 ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ  Δ.Σ.

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares