Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 16:52

Καυστικός ο ΑΟ Σύρου για το ματς της Άνδρου

Το σίριαλ τις προηγούμενης εβδομάδας που σχετίζετε με τον ορισμό του αγώνα Α.Ο. Υδρούσας – Α.Ο. Σύρου καλά κρατεί.

Σε συνέχεια λοιπόν των εκατέρωθεν ανακοινώσεων (ΑΟ Υδρούσας και ΑΟ Σύρου) της προηγούμενης εβδομάδας ο ΑΟ Σύρου εξέδωσε ακόμη μία καυστική ανακοίνωση, με την οποία διαμαρτύρεται για τον εκ νέο ορισμό του ματς για το ερχόμενο Σαββάτο, ενώ επισυνάπτει και το αίτημα του για αναβολή του αγώνα.

Η ανακοίνωση

Φαίνεται ότι η ΕΠΣ Κυκλάδων αρέσκεται στο να λέει λόγια, αλλά αυτά να μην εφαρμόζονται και στην πράξη. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι ενώ πριν λίγες μέρες ανέβαλε το παιχνίδι μας  με την Υδρούσα, αυτή την εβδομάδα το όρισε εκ νέου Σάββατο γνωρίζοντας ότι για τον Α.Ο. Σύρου η μέρα που εξυπηρετεί την ομάδα για αυθημερόν μετάβαση στην Ανδρο και επιστροφή είναι η Παρασκευή. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Σιγάλας στην περσινή Γεν. Συνέλευση είχε πει ότι τα παιχνίδια μπορούν να ορίζονται και εκτός Σαβ/κου με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων – μετακινούμενων σωματείων. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια μόνο αυτό δεν αποδεικνύεται. Ο Α.Ο. Σύρου διαμαρτύρεται για τη μεταχείριση που έχει αφού έτσι ή αποστολή της ομάδας είναι υποχρεωμένη να διανυκτερεύσει κάτι που συνεπάγεται πολλά περισσότερα έξοδα. Αμέσως μόλις μάθαμε το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής στείλαμε αίτημα προς την Επιτροπή Πρωταθλήματος ελπίζοντας ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα γίνει δεκτό το απόλυτα λογικό αίτημά μας. 

Υ.Γ. Πριν λίγες μέρες η ΕΠΣ Κυκλάδων όρισε την αναμέτρηση για το εφηβικό πρωτάθλημα, μεταξύ του Α.Ο. Σύρου και του ΠΑΣ Τήνου ημέρα Πέμπτη χωρίς να υπάρχει συναίνεση του ΑΟΣ, απλά και μόνο για την εξυπηρέτηση του σωματείου από την Τήνο. 

ΠΡΟΣ:Ε.Π.Σ.ΚΥΚΛΑΔΩΝ 

Υπόψη:Eπιτροπής Πρωταθλήματος 

ΘΕΜΑ:AΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ Α.Ο.ΥΔΡΟΥΣΑΣ.

Αξιότιμοι κύριοι, 

Σας παρακαλούμε πολύ, όπως δεχθείτε το αίτημα μας , για ΑΛΛΑΓΗ της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα της 1ης Αγωνιστικής με την ομάδα της Α.Ο.ΥΔΡΟΥΣΑΣ από το Σάββατο 4/10/2014 , που είχε αρχικώς οριστεί ,ΚΑΙ ΝΑ μας το ορίσετε την Παρασκευή 3/10/2014 και ώρα 16:00

Για το λόγο ότι την Παρασκευή ,είναι η μοναδική ημέρα που υπάρχει αυθημερόν μετακίνηση από και προς την Άνδρο, και συγκεκριμένα Αναχώρηση από τη Σύρο στις 11:50 και Άφιξη στην Τήνο στις 12:30 με το Blue Star Ithaki, 

Αναχώρηση από την Τήνο στις 13:30 και Άφιξη στην Άνδρο στις 15:00 με το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π. 

Έναρξη Αγώνα στις 16:00    

Αναχώρηση από την Άνδρο με το AQUA SPIRIT στις 19:30 για Τήνο – Σύρο. 

Επομένως με τον συγκεκριμένο τρόπο η ομάδα μας ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ομάδα εξυπηρετείται σε αυθημερόν μετακίνηση από και προς Άνδρο και με αυτό τον τρόπο γλυτώνουμε περαιτέρω έξοδα Διανυκτέρευσης και γευμάτων, που θα επιβάρυναν οικονομικά την ομάδα μας. 

Επίσης η ώρα Έναρξης του Αγώνα εξυπηρετεί και την γηπεδούχο ομάδα της Υδρούσας ,για το λόγο ότι όλοι θα έχουν σχολάσει από τις δουλείες τους ήδη μία και μιάμιση ώρα πριν της Ενάρξεως του αγώνα. 

1)Και σας δηλώνουμε εκ των προτέρων ότι Απόφαση και πρόθεση της Διοίκησης της ομάδας μας είναι να εξυπηρετούμε τις Φιλοξενούμενες ομάδες ,όπως π.χ. πέρυσι με τις ομάδες της Τήνου όπου οι αναμεταξύ μας αγώνες στη Σύρο, διεξήχθηκαν Πέμπτη απόγευμα προς εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων ομάδων. 

2)Aλλά και πέρυσι εμείς ως γηπεδούχοι αποδεχτήκαμε το αίτημα της Φιλοξενούμενης ομάδας της Υδρούσας να αγωνισθούμε Σάββατο πρωί και μάλιστα στις 09:15 το πρωί ,την 8η Αγωνιστική στις 30/11/2013,προς εξυπηρέτηση της. 

Άρα υπάρχει τετελεσμένο γεγονός από την δική μας πλευρά. 

3)Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ. κ.ΣΙΓΑΛΑΣ κατά την περσινή Ετήσια Τακτική Γεν.Συνέλευση της Ε.Π.Σ.Κ. στις 29 Ιουνίου2013 είχε πει ότι δύναται να ορίζονται αγώνες την Πέμπτη ή Παρασκευή με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των Φιλοξενούμενων – Μετακινούμενων Σωματείων.    

Άρα απαιτούμε την εφαρμογή των όσον είχε πει ο Πρόεδρος κ.Σιγάλας στην Γεν.Συνέλευση του Ιουνίου του 2013,εκτός και αν τα όσα λέγονται και ψηφίζονται στην εκάστοτε Γεν.Συνέλευση ,είναι μόνο για το θεαθήναι και δεν έχουν εφαρμογή.     

Προσδοκούμε στην Αποδοχή του αιτήματος μας, αυτή την φορά ως Φιλοξενούμενο – Μετακινούμενο Σωματείο και στο Σωστό και λογικό ορισμό του αγώνα ως Φιλοξενούμενο – μετακινούμενο σωματείο ,όπου όλοι γνωρίζουμε ότι τα Φιλοξενούμενα – Μετακινούμενα σωματεία εξυπηρετούνταν στους ορισμούς των αγώνων τους, εκτός και αν υπάρχει ειδικός νόμος ή ο νόμος της Υδρούσας ,που από την πρώτη στιγμή του 1ου ορισμού ήταν Κάθετα Ανένδοτη να μας εξυπηρετήσει. 

 

     ΜΕ ΤΙΜΗ


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Α.Ο.ΣΥΡΟΥ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 Ο.ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

 

                                                                                 

                                                                                    

 

                                                                                        

                                                                         

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares