Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 17:49

Άρχισαν οι αναβολές!

Φαίνεται ότι ο υπουργός μας μπήκε στον κόπο να προσδιορίσει το τι εννοεί λέγοντας την λέξη "ΕΘΝΙΚΑ" που χρησιμοποίησε χθες, ρίχνοντας στην παγίδα πολλούς «βιαστικούς».

Το sportcyclades.gr μίλησε από την 1η στιγμή για αναβολές και στα τοπικά πρωταθλήματα και δικαιώθηκε απόλυτα, καθώς πριν λίγα λεπτά οι 2 μεγαλύτερες ενώσεις της χώρας ανακοίνωσαν και επίσημα την αναβολή των αγώνων.

Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα αυτά γίνονται για να δοθεί φόρος τιμής σε έναν άνθρωπο που έχασε την ζωή του χάρη της αγάπης του για το ποδόσφαιρο και μιλάμε για τον φίλαθλο του Εθνικού Γιώργο Κατσούλη, ο ποίος χτυπήθηκε στο κεφάλι από ανεγκέφαλους στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Ηρόδοτο στην Κρήτη και μετά από λίγες ημέρες παραμονής στο Νοσοκομείο έχασε την μάχη για να κρατηθεί στην ζωη.

Οι ανακοινώσεις των δύο Ενώσεων.

ΕΠΣ Αθήνας

Μετά την απόφαση του ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ  κ. Ι. ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ, αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αθλητικοί αγώνες των ομαδικών αθλημάτων, όλων των εθνικών και τοπικών διοργανώσεων, όλων των ηλικιακών κατηγοριών, που επρόκειτο να διεξαχθούν κατά το διάστημα από 1/10-6/10/2014.

Η ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων της 3ης αγωνιστικής της Α΄κατηγορίας θα είναι η ΤΕΤΑΡΤΗ 8/10/2014.

Τροποποιείται, επίσης, το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου, με την διεξαγωγή των αγώνων μεταξύ των σωματείων Β΄και Γ΄κατηγορίας την ίδια μέρα δηλαδή ΤΕΤΑΡΤΗ 8/10/2014.

ΕΠΣ Πειραιά

Με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, του ιδίου του Υπουργού κ. Ιωάννη Ανδριανού  και η οποία αποστάλθηκε στην Ε.Π.Ο. και σε όλες τις Ενώσεις της χώρας γίνεται γνωστό ότι αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αθλητικοί αγώνες των ομαδικών αθλημάτων όλων των εθνικών και τοπικών διοργανώσεων, όλων των ηλιακών κατηγοριών που επρόκειτο να διεξαχθούν κατά το διάστημα από 1/10- 6/10.

 Ως εκ τούτου η ημερομηνία διεξαγωγής της 2ης αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία και η πρεμιέρα σε Β΄ - Γ΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία είναι το Σαββατοκύριακο 11/12 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares