Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 18:54

Μανδηλαράς: Αντιμετωπίσαμε προβλήματα

Πέμπτη θέση (δεύτερη στα αγόρια, πρώτη στις Κυκλάδες) για τον Πανναξιακό με οκτώ μετάλλια (ένα χρυσό με τον Αναστασίου) στους 27ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες.

Ο Δημήτρης Μανδηλαράς από τη θέση του προπονητή του Πανναξιακού μιλώντας για την εμφάνιση της ομάδας του στους 27ους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στίβου που έγιναν στις 27 και στις 28 Σεπτεβρίου στην Κω σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Κυκλαδική" τόνισε ότι:

« Δυστυχώς η διοργάνωση δεν ήταν καλή και υπήρχαν οργανωτικά προβλήματα που δημιούργησαν προβλήματα σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές. Αντίθετα, με το επίπεδο που ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένο και ο ανταγωνισμός ήταν έντονος ανάμεσα στους αθλητές, Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα αλλά είχαμε απουσίες λόγω τραυματισμών με τους Δημητράκη, Φωκά και Κωνσταντά να μην παίρνουν τελικά μέρος στους αγώνες. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη παρουσία των παιδιών και δη των μικρότερων όπως του Σπέγγου, του Καπίρη, του Κυριακόπουλου, της Λιανού και της Τουλούπη, οι οποίοι αντιμετώπισαν για πρώτη φορά αντιπάλους υψηλού επιπέδου και είδαν τι πρέπει να κάνουν ώστε να γίνουν ακόμη καλύτεροι. Είχαμε και την ατυχία που χάσαμε στο φίνις το χρυσό μετάλλιο τόσο στα 800 ανδρών όσο και στα 200 παίδων με τη διαφορά να είναι η μικρότερη δυνατή. Ανάλογα καλά πήγαν και τα παιδιά από το Ναξιακό, έκπληξη αποτέλεσε το ασημένιο μετάλλιο στη σφαίρα του Καραγιάννη καθώς όλοι λέγαμε ότι θα πάρει το χρυσό μετάλλιο ενώ ο Μουστάκης από το Φιλώτι μπορεί να κέρδισε φέτος, αλλά όπως αναφέραμε το επίπεδο ήταν πολύ πιο υψηλό σε σχέση με πέρυσι. Και βέβαια θα πρέπει οι ίδιοι οι αθλητές να κατανοήσουν ότι μπορεί να είναι ταλέντα, αλλά δεν φτάνει. Χρειάζεται και η δουλειά. Ναι για το Φιλώτι η απουσία γηπέδου είναι μία καλή δικαιολογία αλλά αυτό δεν ισχύει για τα δικά μας παιδιά εδώ στη Νάξο»….

Δήλεια

Επόμενη αναμέτρηση για τις ομάδες των Κυκλάδων, τα Δήλεια στη Μύκονο το επόμενο Σαββατοκύριακο αν και μπορεί να υπάρχει πρόβλημα μετάβασης λόγω των καιρικών συνθηκών. Η συμμετοχή των αθλητών / τριών θα καθοριστεί την τελευταία στιγμή και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τα δρομολόγια…

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares