Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2014 20:47

Μικτές: Προπόνηση – προεπιλογή σήμερα στη Νάξο

Φέτος οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις Μικτές ομάδες θα ξεκινήσουν νωρίτερα, πράγμα που επισπεύδει την διαδικασίας για τους δύο προπονητές Γιώργο Μοστράτο και Κώστα Συριανό.

Έτσι μετά τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στην Πάρο, σήμερα ήταν η σειρά της Νάξου, όπου το μεσημέρι στο ΔΑΚ 26 ποδοσφαιριστές πέρασαν από το μικροσκόπιο του ενωσιακού προπονητή Γιώργου Μοστράτου.

Ο κ. Μοστράτος που ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων της Ένωσης μας είχε την ευκαιρία να τσεκάρει παίκτες που θα είναι υποψήφιοι για να κληθούν στα δύο αντιπροσωπευτικά τμήματα (Νέων και Παίδων) της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Το τρίτο και τελευταίο στάδιο πριν τις επίσημες κλήσεις που υπολογίζονται περίπου στις 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα την ερχόμενη Κυριακή στην Σύρο, όπου πλέον θα συναντηθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν προεπιλεγεί μέχρι σήμερα.

Εκεί οι δύο προπονητές θα πάρουν το τελευταίο δείγμα και θα αποφασίσουν σχετικά με το ποιοι ποδοσφαιριστές θα πλαισιώσουν τις Μικτές μας ομάδες ενόψει του 1ου γύρου τον πρωταθλημάτων προεπιλογής που φέτος θα διεξαχθούν μεταξύ 24 και 28 Οκτωβρίου στην Χαλκίδα.

Ικανοποίηση

Σαφέστατα ικανοποιημένος φάνηκε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Γιώργος Μοστράτος, ο οποίος απατώντας σε ερώτηση του sportCycladesδήλωσε σχετικά: «Είμαι ευχαριστημένος από αυτά που είδα σήμερα. Παρά την δυσκολία που υπάρχει στις μετακινήσεις, με την στήριξη της ΕΠΣ Κυκλάδων κάνουμε μία προσπάθεια ώστε να δούμε όσα περισσότερα παιδιά γίνεται από κοντά. Ως ενωσιακοί προπονητές θέλουμε να έχουμε μία καλή συνεργασία με όλους τους προπονητές, πράγμα που επιδιώκουμε και έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Με την ευκαιρία θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννη Τσολάκη, στον προπονητή του Πανναξιακού Γιάννη Παραβατό, όπως και στον Πέτρο Μαράκη από τον ΠΑΣ Νάξου, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να οργανώσουμε αυτήν την προπόνηση. Στόχος μας είναι να ακολουθήσουν και άλλες προπονήσεις ώστε να πάμε ακόμη πιο έτοιμοι στους επίσημους αγώνες».

PROPONHSH NAXOS001PROPONHSH NAXOS002PROPONHSH NAXOS003PROPONHSH NAXOS004PROPONHSH NAXOS005PROPONHSH NAXOS006PROPONHSH NAXOS007

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares