Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014 14:08

Ικανοποίηση για την πρωτιά στην Πάρο

Πλήρης ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις των ποδηλατών της Νάξου από την παρουσία της ομάδας που έλαβε μέρος στο 5ο Τρίαθλο Πάρου, που έγινε την Κυριακή 5/10.

Ο υπό σύσταση Ποδηλατικός Όμιλος της Νάξου έλαβε μέρος στο Τρίαθλο με έξι (6) αθλητές, κατακτώντας την πρώτη θέση στο ομαδικό «Άνω 18» με τους Φίλιο και Μανιό, και ταυτόχρονα την 1η στην ΓενικήFILIOS Κατάταξη, αφού σημείωσαν τον καλύτερο χρόνο με 00:39:51.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον αγώνα της Πάρου καλά πλασαρίσματα είχαν όλοι οι αθλητές που έλαβαν μέρος από την ομάδα της Νάξου, αφού βρέθηκαν κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο βάθρο.

Η ομάδα της Νάξου αποτελούνταν από τους: Μανιό Μιχάλη, Ευθήμη Καραμπίνη, Νίκο Κεχαογλου, Βασίλη Βαληνδρά, Στέφανο Σπανό και Θανάση Φίλιο.

Το ατομικό περιείχε 500 μ. κολύμβηση, 15 χλμ. Ποδηλασία και 2,5 χλμ. Τρέξιμο, ενώ στο ομαδικό ο πρώτος αθλητής-τρια λάμβανε μέρος στην κολύμβηση, ο δεύτερος-η στην ποδηλασία, ο τρίτος στο τρέξιμο.

Τώρα οι ποδηλάτες της Νάξου ετοιμάζονται για την επόμενη διοργάνωση που είναι το NaxosMountainBikingRaceπου θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου στη Νάξο και θα περιέχει διαδρομή 22χλμ. στα 400μ. υψόμετρο.

Πληροφορίες: NaxosRealBike

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων

MANIOS EYTHIMIS

Κατηγορία ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares