Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 10:11

Νίκη για τους παίδες του Άρη Σύρου

Σε παιχνίδι για το Παιδικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Κυκλάδων, που διεξήχθη στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Δημήτριος Βικέλας» η ομάδα του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ επικράτησε του Γ.Σ. ΜΥΚΟΝΟΥ με σκορ 52-27.

Η ομάδα του Μιχάλη Μανανά εμφανώς καλύτερη κυρίως μέσα στη ρακέτα επέβαλε τον ρυθμό της και από την αρχή κέρδισε μία διαφορά ασφαλείας, την οποία συντήρησε έως το τέλος του αγώνα.

Και οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δώσουν αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους του αθλητές και να βγάλουν πολύτιμα συμπεράσματα.

Άψογη η διαιτησία των Μαρουδιά Ιάκ. και Σαμοθράκη Άγγ.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και τους προπονητές τους για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν μπροστά σε 40 και πλέον φιλάθλους.

Τα 10λεπτα: 10-1, 13-4, 16-14 και 13-8.

ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (Μανανάς Μιχ.): Καρδερίνης Ιωάν. (2 ριμπ.), Φαρμάκης Κ. 2, Ρούσσος Π. (1 κλέψ.), Καπέλλας Ιωάν. 3, Ξένος Οδ. (αρχ.) 12, Παχής Γ. 7, Ξαγοράρης Ιωσήφ 11 (6 ριμπ.), Λειβαδίτης Αθ. (3 ριμπ.), Τάνταλος Απ. 3, Φωστέρης Δ. 12, Μαρινάκης Ν. 2, Νικολακόπουλος Αρ. (8 ριμπ. - 1 κόψ.).

Γ.Σ. ΜΥΚΟΝΟΥ: Σιώρος Π., Ζουγανέλης Δ., Σκουλαξίνης Αν. 3, Σκουλαξίνης Δ., Βίδι Ρ. 4, Τσιλής Β. 3, Δαχτυλίδης Μ. 1, Μονογυιός Θ., Βουτσίνος Θ. 10, Σφυρής Γ. (αρχ.) 6, Ασημομύτης Π.

 

 

Ετήσιος Αγιασμός ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ

 

Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014, η ομάδα καλαθοσφαίρισης του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ τέλεσε στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Δημήτριος Βικέλας» τον ετήσιο αγιασμό για το καλό της χρονιάς που ξεκίνησε.

 

Τον αγιασμό τέλεσαν ο εφημέριος Κωνσταντίνος Κοντός (Παπα-Κώστας) μετά του εφημερίου Βάρης και Δανακού Ιωσήφ Πρίντεζη, εκπρόσωποι της Ορθόδοξης και Καθολικής Εκκλησίας Σύρου, οι οποίοι έδωσαν και τις θερμότερες ευχές τους για καλή και υγιή αθλητική χρονιά.

 

Παρόντες επίσης,  ο εκπρόσωπος του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης σε θέματα αθλητισμού κ. Πρίντεζης Γουλιέλμος, ο τέως Πρόεδρος του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ και νυν Αντιπρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων κ. Σαλάχας Λώρης και ο τέως γραμματέας του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ κ. Μοιράγιας Χρήστος, οι οποίοι τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

 

Μετά το πέρας του αγιασμού, ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Βαρθαλίτης Αντώνης εκπροσωπώντας το Δ.Σ. απένειμε τιμητική πλακέτα στον εκλιπόντα παλαιό Πρόεδρο της ομάδας Παράσχο Δεναξά για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που προσέφερε στον σύλλογο. Την πλακέτα εμφανώς συγκινημένος  παρέλαβε ο υιός του κ. Τάκης Δεναξάς, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες τους για την ιδιαίτερη αυτή τιμή.

 

Τέλος, παρουσιάστηκαν και οι χορηγοί, που φέτος θα στηρίξουν και θα πορεύονται μαζί με την ομάδα του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ: ΣΕΙΡΙΟΣ Αρτοποιεία, Ηρώων Πολυτεχνείου 84, Α.Φ. Κοπανιτσάνος & Σία Ε.Ε., Τεχνική - Κατασκευαστική Εταιρία Κυκλάδων, Νικ. Πλαστήρα 39, Ερμούπολη, WINDOORΠαλαμάρης Ιωάννης, Ξυλουργικές Εργασίες, Πάγος Σύρος.

 

Το Δ.Σ. του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ εύχεται σε όλη την αθλητική οικογένεια των Κυκλάδων μία υγιή και ευγενή αθλητική χρονιά και είθε κάθε ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει μέσα από τον καλόν αγώνα και το ευ αγωνίζεσθαι.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares