Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 18:11

Βράχια «φονιάδες» στο γήπεδο της Άνω Σύρου

Την στιγμή που τα βράχια κρέμονται πάνω από τα κεφάλια 10δων αθλητών ο Δήμος Σύρου σφυρίζει αδιάφορα για την κατάσταση που επικρατεί στους αθλητικούς χώρους.

Καλό είναι να δούμε τι έγινε με τα λεφτά το θόλου στο κολυμβητήριο της Ερμούπολης, όπως και να γίνει κάτι με την σκόνη που σηκώνεται από το Κουρασάνι στο στιβικό στάδιο των Πευκακίων της πρωτεύουσας, αλλά εδώ υπάρχει μεγάλο θέμα που βάζει καθημερινά σε κίνδυνο τις ζωές δεκάδων ανθρώπων που επισκέπτονται το γήπεδο της Άνω Σύρου προκειμένου να προπονηθούν ή σε άλλες περιπτώσεις να αγωνιστούν με τις ομάδες τους.

Ο λόγος για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί γενικώς στο γήπεδο που βρίσκεται στην Άνω Σύρο και ειδικά στον χώρο παραπλεύρως των αποδυτηρίων και της εξέδρας, όπου τα βράχια που στηρίζονται πάνω σε σαθρό έδαφος βρίσκονται στην κυριολεξία πάνω από τα κεφάλια των διερχόμενων από το σημείο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η καταγγελία – κραυγή αγωνίας έφτασε σε εμάς ύστερα από την πρωτοβουλία που έλαβε το μέλος της διοίκησης και Γενικός Αρχηγός του ΑΟ Σύρου Κώστας Καλούδης, ο οποίος μας απέστειλε και τις φωτογραφίες που βρίσκονται στο κάτω μέρος του άρθρου, συνοδευόμενες με την ακόλουθη σωστή επισήμανση: "Αύτη είναι η κατάσταση έξω από τα αποδυτήρια στο γήπεδο Άνω Σύρου όπου καθημερινά μπαινοβγαίνουν περίπου 50 άτομα… αν πέσει κάποιος βράχος σκέπτεται κάποιος τα επακόλουθα;".

Επιτέλους ας σταματήσει η απαξίωση του αθλητισμού στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Οι ομάδες δεν μπορούν να αποτελούν έναν από τους πόρους εσόδων του Δήμου… αντιθέτως θα πρέπει να πριμοδοτούνται για το έργο που προσφέρουν προς την νεολαία και την κοινωνία γενικότερα και αμή τι άλλο οι τοπικοί άρχοντες ως ελάχιστο αντάλλαγμα θα πρέπει να διασφαλίζουν την επάρκεια των χώρων άθλησης και τις συνθήκες εκείνες που θα φέρουν ακόμη περισσότερη νεολαία στα γήπεδα.

VRAXIA AN SYROS001VRAXIA AN SYROS002VRAXIA AN SYROS003VRAXIA AN SYROS004

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares