Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014 08:02

Σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές του ΑΟ Μυκόνου

Σημαντικές διακρίσεις για του αθλητές στίβου του ΑΟ Μυκόνου στον Ημιμαραθώνιο Ελευσίνας αλλά και στο Σπάρταθλο.

Ρεκόρ του Παπανδρεόπουλου στους βετεράνους.

2η στον Ημιμαραθώνιο Ελευσίνας – Μεγάρων η Χρυσάνθη Δαγρέ

Προετοιμαζόμενη για τον μαραθώνιο της Αθήνας – τον τελευταίο της καριέρας της κατά την ίδια – η αθλήτρια του ΑΟ Μυκόνου πήρε μέρος στον ημιμαραθώνιο Ελευσίνας – Μεγάρων τον γνωστό με την ονομασία “Στα χνάρια του Παυσανία”. Η Χρυσάνθη κατέκτησε τη 2η θέση στις γυναίκες με 1.44.56 και έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση ενόψει της μεγάλης διοργάνωσης των Αθηνών. “Είμαι ευχαριστημένη από την επίδοση και από τη θέση μου καθώς είμαι ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας μου. Στο μαραθώνιο της Αθήνας έχω στόχο ένα ατομικό ρεκόρ και ένα καλό πλασάρισμα καθώς στον αγώνα θα τρέξω ως αθλήτρια του πανελληνίου πρωταθλήματος επειδή έχω ήδη πιάσει το όριο για αυτή την κούρσα”.

34 ώρες 19 λεπτά 07 δεύτερα ο Γιώργος Πάνος στο Σπάρταθλο     

Ακόμη μια αξιόλογη και αξιέπαινη εμφάνιση του αθλητή του ΑΟΜυκόνου Γιώργου Πάνου στο Σπάρταθλο. Ο Γιώργος έτρεξε την απόσταση των 250 χιλιομέτρων, όσο απέχει η Σπάρτη από την Αθήνα μέσω του Ζευγολατιού, της Νεμέας, των χωριών της Τεγέας, σε 34 ώρες 19 λεπτά και 07 δεύτερα και ολοκλήρωσε για μία ακόμη φορά έναν από τους δυσκολότερους αγώνες υπεραποστάσεων παγκοσμίως. Ενδεικτικό της δυσκολίας του αγώνα είναι ότι από τους 350 αθλητές που πήραν εκκίνηση από την είσοδο του Ηρωδείου τερμάτισαν στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, στο άγαλμα του Λεωνίδα μόλις 207 αθλητές. Ο Γιώργος θα βρίσκεται στην γραμμή εκκίνησης του πανελληνίου πρωταθλήματος του μαραθωνίου δρόμου στις 9 Νοεμβρίου, δηλαδή σχεδόν σαράντα μέρες μετά το Σπάρταθλο.

Στις 9 Νοεμβρίου η Μαρία Παρδαλού στα δέκα χιλιόμετρα

Η Μαρία Παρδαλού θα αγωνιστεί στον αγώνα των δέκα χιλιομέτρων στον παράλληλο αγώνα με τον μαραθώνιο δρόμο στις 9 Νοεμβρίου. Η Μαρία σκοπεύει να κάνει αρκετούς αγώνες τη νέα αγωνιστική περίοδο, στον ανοικτό και στον κλειστό στίβο καθώς επίσης και σε αγώνες σε δημόσια οδό καθώς αυτές είναι και οι οδηγίες του νέου της προπονητή Χρήστου Παπαχρήστου του κορυφαίου έλληνα τεχνικού με τον οποίον ξεκίνησε ήδη προετοιμασία από τον Αύγουστο.

Πανελλήνιο ρεκόρ βετεράνων στα 5.000 μέτρα ο Παναγιώτης Παπανδρεόπουλος

Ο αθλητής του ΑΟ Μυκόνου Παναγιώτης Παπανδρεόπουλος πήρε μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων στη Λάρισα. Εκεί ο αθλητής μας κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ αθλητών ηλικίας +45 με 15.57.85, επίδοση η οποία αποτελεί και νέο ρεκό συλλόγου. Το προηγούμενο ρεκόρ συλλόγου κατείχε ο αθλητής μας Γιώργος Μίνο με 16.08.4 από τους διασυλλογικούς αγώνες Αντρών – Γυναικών στη Νάξο. Ο Παναγιώτης Παπανδρεόπουλος δεν αγωνίστηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντρών – Γυναικών διότι έκρινε ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares