Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014 16:09

Σημαντικό ''πέρασμα'' απο την Τήνο

Μεγάλη νίκη πήρε σήμερα το πρωί στο δημοτικό γήπεδο Τήνου η ομάδα νέων του Α.Ο. Πάγου επικρατώντας του Π.Α.Σ. Τήνου με σκορ 1-2.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα κάλο ημίχρονο με την ομάδα του πάγου να εκμεταλλεύεται της ευκαιρίες που τις δόθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και με την βοήθεια του αέρα να κάνει στο 26 λεπτό το 0-1 όταν η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και Περιστερακης με πλάσε δεν δυσκολεύτηκε να κάνει 0-1.,

Έντεκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 37' λεπτό ο Μαραγκός έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή του Π.Α.Σ. Τήνου ο τερματοφυλακας Απέργης έκανε λάθος εκτίμηση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-2 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Τήνου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 44' ο Αρμακολας κατάφερε να μειώσει στο σκορ (1-2).

Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με τον Π.Α.Σ. Τήνου να χάνει πολλές ευκαιρίες άλλα να βρίσκει σε μεγάλη μέρα το νεαρό τερματοφυλακα του Α.Ο. Πάγου Πρεκα ο όποιος είχε αντικαταστησει μόλις στο 15' τον βασικό τερματοφυλακα Φίλιππα ο οποίος αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και αποχώρησε ο οποίος ιδιαίτερα σε τρία σουτ του Βιδάλη έκανε ισάριθμες εκπληκτικές αποκρούσεις και να κρατήσει το σκορ στο τελικό 1-2.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ(ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΟΣ)1.ΑΠΕΡΓΗΣ 2.ΔΕΝΕΚΑΡΙΑΣ 3.ΟΡΦΑΝΟΣ 4.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 5.ΒΙΔΑΛΗΣ 6.ΒΑΣΙΛΑΣ 7.ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ (ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ)8.ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 9.ΠΑΓΑΝΗΣ (ΔΑΡΜΗΣ)10.ΓΙΑΝΝΙΣΟΠΟΥΛΟΣ 11.ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ(ΑΡΜΑΟΣ)

ΑΟ ΠΑΓΟΥ 1.ΦΙΛΙΠΠΑΣ(ΠΡΕΚΑΣ)2.ΔΕΣΙΝΙΩΤΗΣ(ΦΡΕΡΗΣ) 3.ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ 4.ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ 5.ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ 6.ΜΑΡΑΓΚΟΣ(ΠΑΡΑΒΑΛΟΣ) 7.ΜΠΟΜΠΟΣΗΣ(ΜΑΥΡΑΚΗΣ)8.ΦΩΣΚΟΛΟΣ 9.ΡΟΥΣΣΟΣ 10.ΖΑΦΕΙΡΑΣ(ΠΕΡΡΗΣ)11 ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗΣ(ΚΟΝΔΥΛΑΣ)

PAS THNOY-AO PAGOY NEOIPAS THNOY-AO PAGOY NEOI 2PAS THNOY-AO PAGOY NEOI 3PAS THNOY NEOI ME PAGO

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares