Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014 19:32

Σαρωτικός με "σούπερ Κατσούδα" ο Πανναξιακός

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Πανναξιακός το ντέρμπι του 3ου ομίλου κόντρα στην Θύελλα που έγινε το πρωί στο ΔΑΚ Νάξου.

Η ομάδα της Νάξου παρουσιάστηκε εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της και με κορυφαίο παίκτη τον Αντώνη Κατσούδα (Χατ Τρικ) επικράτησε σχετικά εύκολα με το ευρύ 6-0 κόντρα στην Θύελλα, που προσπάθησε αλλά η χθεσινή κακή μέρα που βρέθηκαν πολλοί από τους παίκτες της δεν της επέτρεψε να βρει τις απαντήσεις.NAXOS MAYROS

Εικόνα

Ο Πανναξιακός άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό, με την Θύελλα να χάνει στη συνέχεια την ευκαιρία να αλλάξει την ροή του αγώνα σπαταλώντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Από εκεί και πέρα ο αγώνας άνηκε ολοκληρωτικά στον Πανναξιακό, που εκμεταλλευόμενος και την απειρία του τερματοφύλακα της θύελλας έφτασε να προηγείται με 4-0 στο ημίχρονο. Όμως παρόλο την κακή εμφάνιση του στο 1ο ημίχρονο, ο 15χρονος Αλεφραγκής είχε πολύ καλή απόδοση στην επανάληψη, όπου εξουδετέρωσε τουλάχιστον 3 τετ α τετ του Πανναξιακού, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν ακόμη δύο φορές διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Τα γκολ

Το 1-0 ήρθε μόλις στο 1ο λεπτό με διαγώνιο σουτ του Ευριπιώτη. Στο 21’ ο Κώτσαρης άνοιξε λογαριασμό με την φανέλα του Πανναξιακού, πετυχαίνοντας με απευθείας εκτέλεση φάουλ το 2-0. Ακολουθούν δύο εξαιρετικά τέρματα του MVPτης αναμέτρησης Αντώνη Κατσούδα, ο οποίος αρχικά στο 28’ έκανε το 3-0 με σουτ λόμπα από απόσταση 30 μέτρων και στο 45’ διαμόρφωσε το 4-0 του 1ου ημιχρόνου, όταν αριστοτεχνική εκτέλεση κόρνερ που είχε σύμμαχο και τον αέρα κατέληξε στα δίχτυα του Αλεφραγκή. Η επανάληψη ξεκινάει με γκολ από τα αποδυτήρια για τον Πανναξιακό, ο οποίος έκανε το 5-0 μετά από πάσα του Κούτρου, που μετέτρεψε σε γκολ και πάλι ο Κατσούδας. Στο 86’ ο Κουφόπουλος που είχε περάσει λίγο πριν στο παιχνίδι διαμορφώνει το τελικό 6-0 με ασύλληπτο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Κατοχή

Όπως είπαμε ο Πανναξιακός ήταν εμφανώς βελτιωμένος και πιο αποτελεσματικός στο σημερινό παιχνίδι. Ωστόσο ο Γιώργος Προμπονάς με δηλώσεις του στο s.c. είπε ότι περιμένει ακόμη καλύτερη απόδοση από την ομάδα του: «Το σκορ δεν παίζει καμία σημασία. Για εμένα σημασία έχει η ομάδα να δέσει, να βρούμε τις θέσεις μας μέσα στο γήπεδο και να έχουμε κατοχή της μπάλας και καλή κυκλοφορία. Πρέπει να ελαττώσουμε τα ατομικά λάθη, που σήμερα είχαμε αρκετά και ίσως μας στοιχήσουν στην συνέχεια. Για μένα όλα τα παιχνίδια είναι τα ίδια και για να έχουμε καλά αποτελέσματα θα παίζει μεγάλο ρόλο το πώς θα παρουσιαζόμαστε εμείς. Όσον αφορά την Θύελλα το σκορ δεν παίζει ρόλο. Φάνηκε ότι είχε πλάνο στο παιχνίδι της και δεν παράτησε το ματς. Θα είναι μία πάρα πολύ δυνατή αντίπαλος για όλους».

Καλύτεροι

Όσον αφορά το προπονητή της Θύελλας κ. Διονυσόπουλο τόνισε: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι και δεν το καταφέραμε από εκεί και πέρα ο Πανναξιακός ήταν καλύτερος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη μας και αυτό του έδωσε τη νίκη. Εμείς δεν έχουμε στόχο το πρωτάθλημα, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με στόχο το χτίσιμο μίας δυνατής ομάδας».

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κωτσαράς, Παπανικολάου, Κατσάνης, Λεγάκης (63ο Βαλέττας), Ευριπιώτης (84ο Ανεβλαβής Π), Λίκα (69ο Κουφόπουλος), Κούτρος, Χαμηλοθώρης, Κατσούδας. Στον πάγκο ήταν και οι: Επταήμερος, Γαλάνης, Περιστεράκης, Ανεβλαβής Α.

Θύελλα (Διονυσόπουλος): Αλεφραγκής, Καραμολέγκος (46ο Αργυρός), Μπρίγκσα, Κυριάκος, Λυγνός Χρ. Πάγια, Φύτρος, Βουλγαράκης (75ο λ.τρ., Μπίμπα), Αρβανίτης, Ξαγοράρης (64ο Τρούλης), Βλαβιανός.

Στο πάγκο ήταν και οι: Κριτικός, Ζαφειρόπουλος, Καφιέρης, Λέιτε και Φάμπιο

Φωτογραφίες από το παιχνίδι ΕΔΩ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares