Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014 18:15

Προς επανορισμό το Αίαντας - Νηρέας‏

Η ΕΠΣ φέρεται να έχει ενημερώσει τις δύο ομάδες για την αναβολή του αγώνα από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, όμως προφανώς από ασυνεννοησία οι διαιτητές της αναμέτρησης (ΜΑΡΑΓΚΟΣ Ν., ΑΓΓΕΛΟΥ Σ., ΡΟΥΣΣΟΣ Ι.)όπως και η γηπεδούχος ομάδα του Αίαντα  βρέθηκαν στο γήπεδο, όπου άνοιξαν το φύλλο αγώνα και αφού δεν προσήλθε ο φιλοξενούμενος Νηρέας το έκλεισαν όπως ορίζει ο κανονισμός.

Σίγουρα τα όσα έγιναν χθες εγείρουν αρκετά ερωτηματικά, αλλά αυτό που κάνει περισσότερο εντύπωση είναι η «ασυνεννοησία» που καμία φορά φτάνει τα πράγματα στο όριο του κωμικού.

Και αναρωτάτε κανείς. εφόσον όλοι ήταν ενημερωμένοι, πλην όπως αποδείχτηκε των διαιτητών, πως έγιναν οι διαδικασίες και η ομάδα της Σύρου υπέγραψε ένα φύλλο αγώνα που αφορούσε έναν αναβληθέντα αγώνα;

Τώρα όσον αφορά την τύχη του αγώνα, δεν υπάρχει κανένα -3 ή τιμωρία, καθώς ο Νηρέας διαθέτει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν το πρόβλημα που υπήρξε με το δρομολόγιο του πλοίου και εφόσον υπάρχει φύλλο αγώνος αυτή που θα λάβει την τελική απόφαση θα είναι η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων, με την πιθανότερη απόφαση να είναι ο επιμερισμός του παιχνιδιού.

*Να θυμίσουμε ότι ο Νηρέας ήταν η ομάδα που έδειξε τον δρόμο στον τρόπο που πρέπει να σκέφτονται και να λειτουργούν τα σωματεία του Νομού μας, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα και προκειμένου να διευκολυνθεί η διεξαγωγή του αγώνα με τον Παμμηλιακό, συναίνεσε ώστε να αλλάξει η έδρα και η ώρα διεξαγωγής.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares