Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 16:51

Αίαντας: Ανακοίνωση για τον αναβληθέντα αγώνα

Ανακοίνωση σχετικά με τον «επίμαχο» αγώνα του 2ου ομίλου Αίαντας Σύρου – Νηρέας, που δεν πραγματοποιήθηκε την Κυριακή λόγω του προβλήματος στο δρομολόγιο του AquaSpirit, εξέδωσε η διοίκηση της Συριανής ομάδας.

Η ανακοίνωση

Όπως γνωρίζετε, την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19:15, είχε οριστεί από την επιτροπή ορισμού πρωταθλήματος ο αγώνας μας με τον Νηρέα Πάρου. Η ομάδας μας βρισκόταν στο γήπεδο από τις 17:00, καθώς υπήρχε ο Αγιασμός του Συλλόγου.

Το γήπεδο ήταν προετοιμασμένο για την διεξαγωγή του αγώνα (banner χορηγών, σημαίες, ηχητική εγκατάσταση) και ο κόσμος παρέμεινε στις εξέδρες για να παρακολουθήσει τον αγώνα. Παράλληλα αθλητές της ακαδημίας μας, θα συνόδευαν τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Στις 18:15, ο Πρόεδρος της ομάδας μας κύριος Κοής, ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τον Πρόεδρο της επιτροπής ορισμού κύριο Βάβουλα, ότι επειδή το πλοίο πιθανόν να έχει μία μικρή καθυστέρηση, η ομάδα του Νηρέα θέλει αναβολή του παιχνιδιού, γιατί δεν θέλουν να διανυκτερεύσουν στην Σύρο.

Εμείς απαντήσαμε οτι αυτή τη στιγμή με την ομάδα στα αποδυτήρια και χωρίς να υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση τις προηγούμενες ημέρες όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.

Οι διαιτητές προσήλθαν κανονικά στο γήπεδο, μας ζήτησαν να προσκομίσουμε τα δελτία των αθλητών καθώς επίσης και τις καταστάσεις υγείας και μας ενημέρωσαν οτι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά και οτι γιαυτό τον λόγο βρίσκονται στο γήπεδο. Μετά την παρέλευση τριάντα λεπτών, ο διαιτητής κύριος Μαραγκός Νικόλαος, έκλεισε το φύλλο αγώνα, μας ζήτησε να πληρώσουμε το μισό εξοδολόγιο και παραλλάβαμε το φύλλο αγώνα.  Επίσης ο διαιτητής ζήτησε να υπογράψει το φύλλο αγώνα και ο ιατρός του παιχνιδιού, όπως και έγινε.

Σαν σύλλογος πράξαμε το νόμιμο και τηρήσαμε τον ΚΑΠ, βάση του οποίου διεξάγεται το πρωτάθλημα. 

Το Δ.Σ. του Αίαντα Σύρου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares