Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 23:47

Τα έργα στην Άνω Μερά και το γκολ του Δημάρχου

Στην αναβάθμιση και ανακαίνιση των περιφερειακών χώρων του γηπέδου της Άνω Μεράς προχώρησε η δραστήρια διοίκηση της ομάδας από την Μύκονο.

Έργα

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι, όπου οι εργασίες στο γήπεδο της Άνω Μέρας στους χώρους του γηπέδου πραγματοποιήθηκαν σε πυρετώδεις ρυθμούς, με πρώτη εργασία να είναι τα νέα γραφεία της διοίκησης, όπου πλέον στεγάζονται σε κοντέινερ που έγινε Δωρεά από τον Κύριο Αντρέα Φιορεντίνο. Επίσης ο χώρος που στεγαζόταν τα γραφεία της ομάδας μετατράπηκε σε ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και χώρος αποθεραπείας που θα εξυπηρετεί τους παίκτες της ομάδας !

Να σημειωθεί ότι τα έξοδα των ανακατασκευών ανέλαβαν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Σαντοριναιος και ο Αντιπρόεδρος Α' κ. Κωνσταντίνος Νικολουδακης, με την συνδρομή του Δ.Σ. να αποδεικνύεται πολύτιμη, καθώς πρόσφεραν προσωπική εργασία, αφιερώνοντας πολύ από τον προσωπικό τους χρόνο.GYMNASTHRIA005

Αγιασμός

Επίσης την Πέμπτη 16/10 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του σωματείου της Μυκόνου. Ο δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκας , οι αντιδήμαρχοι, Μιλτιάδης Ατζαμόγλου και Ειρήνη Γρυπάρη, όπως και ο πρόεδρος του Τ.Δ. της Άνω Μεράς Κ. Γιαννης Ζουγανέλης, έδωσαν το παρών εκ μέρους των θεσμικών προσώπων της Μυκόνου.

Σύσσωμο και σαν μία γροθιά, το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδας, ευχήθηκαν μία καλή χρονιά με επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς.

Ένα γκολ από τα πόδια του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά, που συνοδεύτηκε από τις ευχές του για μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με νίκες ήταν το κερασάκι στο καλό κλίμα που επικρατούσε την Πέμπτη στην Άνω Μερά!!!

Ακολούθησε η φωτογράφηση των παρευρισκομένων…

GYMNASTHRIA014

 

GYMNASTHRIA001GYMNASTHRIA002GYMNASTHRIA003GYMNASTHRIA004GYMNASTHRIA006GYMNASTHRIA007GYMNASTHRIA009GYMNASTHRIA010GYMNASTHRIA011GYMNASTHRIA012GYMNASTHRIA013GYMNASTHRIA015

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares