Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 19:57

Μαργαρίτης ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού

 

Μπορεί η είδηση να έσκασε ως κεραυνός εν αιθρία αλλά η λύση βρέθηκε άμεσα και ουδέν πρόβλημα… Τι συνέβη; Πολύ απλά το απόγευμα της Τετάρτης υπέβαλε τη παραίτησή του από τη θέση του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, ο Μάκης Δαδάος επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Και μερικές ώρες αργότερα, ήρθε η ανακοίνωση για την αντικατάστασή του από τον Έπαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, τον Γιάννη Μαργαρίτη. 

 

Ο κ. Μαργαρίτης που πλέον αναλαμβάνει την τύχη του Αθλητισμού στη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τομέας ιδιαίτερα σημαντικός και αρωγός στη προσπάθεια που γίνεται για αναβάθμιση της νεολαίας στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη και την τιμή που δείχνει στο πρόσωπό μου ορίζοντας με Αντιπεριφερειάρχη και μάλιστα στον δημιουργικό τομέα του αθλητισμού. Ο αθλητισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός, όχι μόνο για τη χαρά που μας δίνουν οι υψηλές επιδόσεις των συμπατριωτών μας σε κάθε τομέα του, αλλά και γιατί αποτελεί ένα ασφαλή και υγιή χώρο προσανατολισμού της νέας γενιάς. Η ενασχόληση, λοιπόν, με τον αθλητισμό σε κάθε επίπεδο μόνο θετικά αποτελέσματα έχει και για αυτό αναλαμβάνω αμέσως δράση ξεκινώντας τις πρώτες επαφές σε Σύρο και Ρόδο με όλους τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις, να συνδιαμορφώσουμε προγράμματα δράσης και με έμφαση στην εξωστρέφεια, μια έννοια απαραίτητη για την επιτυχία μας, να θέσουμε στόχους που θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται άμεσα».

 

Όσο για τον κ. Δαδάο, στην σχετική του ανακοίνωσε ανέφερε ότι: «Στις 22/10/2014, υπέβαλα εγγράφως προς τον κο Περιφερειάρχη την παραίτηση μου, από τη θέση του Θεματικού Ανιπεριφερειάρχη Αθλητισμού της Π.Ν.Α. Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν μου την απόφαση είναι εντελώς προσωπικοί. Τον ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε να με επιλέξει γι΄ αυτή τη θέση, θα είμαι κοντά στη παράταξη και ως Περιφερειακός Σύμβουλος και θα δίνω καθημερινά τον αγώνα μου για το καλό του θεσμού και των νησιών μας».

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares