Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 14:17

Τίτλος για Κορκ Σίτι, «κρατάει» η Μπόχουμ‏

Το ευρωπαϊκό τριήμερο ολοκληρώθηκε, με τις ελληνικές ομάδες να πανηγυρίζουν μία μόνο νίκη. Την πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γιουβέντους στο Champions League, ενώ οι εκπρόσωποί μας στο Europa League δεν τα πήγαν τόσο καλά.

Μονάχα ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει βαθμό απέναντι στην Αϊντχόφεν, ενώ ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκαν από Φιορεντίνα και Τότεναμ αντίστοιχα.

Σήμερα, Παρασκευή, επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων και μπαίνουμε σε ένα «καυτό» Σαββατοκύριακο με μεγάλα ματς, όπως τα Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι και, φυσικά, το ντέρμπι αιωνίων, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, την Κυριακή. Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα αναλυτικά previews όλων των αναμετρήσεων, αλλά και να δείτε τη βαθμολογία Superleague και όλων των πρωταθλημάτων.

Προβάδισμα η Μπόχουμ

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τη Β’ Γερμανίας και το παιχνίδι Λειψία – Μπόχουμ, στο οποίο θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 2.03. Η Λειψία, δεν τα κατάφερε στην έδρα της Νυρεμβέργης την προηγούμενη εβδομάδα και ηττήθηκε 1-0. Αυτό ήταν και το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι των νεοφώτιστων που μένουν χωρίς νίκη και πρόκειται μάλιστα για το μεγαλύτερο σερί φέτος, μετρώντας μόνο ένα τρίποντο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Ξεπερνάει κάθε λογική αυτό που γίνεται με την Μπόχουμ, από την άλλη, που είδε και το έκτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της για το πρωτάθλημα να λήγει με το ίδιο σκορ, δηλαδή με 1-1, αυτή τη φορά απέναντι στην Ντάρμσταντ. Μακριά πάντως από το γήπεδό της αν και στο τελευταίο διασύρθηκε από τη νεοφώτιστη Χάιντενχαϊμ (5-0), έχει μαζέψει το 75% των φετινών της βαθμών, ήτοι σημείωσε και τις τρεις νίκες της και μάλιστα με τέρματα 12-3!

Δε χάνει η Κορκ Σίτι

Συνεχίζουμε με Ιρλανδία και το ματς Ντάνταλκ – Κορκ Σίτι, με την επιλογή μας να είναι το «Χ2» σε απόδοση 2.05. Πρόκειται, ουσιαστικά, για τον τελικό του πρωταθλήματος, καθώς βρισκόμαστε στην τελευταία αγωνιστική, με την Κορκ Σίτι να βρίσκεται στην κορυφή έχοντας έναν πόντο περισσότερο από την Ντάνταλκ. Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την έδρα της Μπρέι την προηγούμενη αγωνιστική η Ντάνταλκ, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τη νίκη της Κορκ την έριξαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θέλει μόνο νίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά, συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Κορκ η οποία επικράτησε με 1-0 της Μποέμιανς. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που καταφέρνει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, ενώ παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα 10 αγωνιστικές όπου μετράει οχτώ νίκες και δυο ισοπαλίες. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +1 από την σημερινή της αντίπαλο, κρατάει το πρωτάθλημα στα χέρια της και θα προσπαθήσει να φύγει με τον πόντο, τουλάχιστον, από την έδρα της Νταντάλκ.

Over 2 το Σετούμπαλ - Γκιμαράες

Περνάμε στην Πορτογαλία και το «Over 2 γκολ» σε απόδοση 1.82 στον αγώνα Σετούμπαλ – Γκιμαράες (το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση που σημειωθούν από τρία γκολ και πάνω, αν σημειωθούν 2 γκολ ακριβώς τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Ένα αήττητο σερί τριών αγώνων τρέχει σε όλες τις διοργανώσεις η Βιτόρια Σετούμπαλ. Το συγκρότημα του Ντομίνγκος Πασιέντσια επικράτησε της Νασιονάλ Μαδέιρα (2-0) και μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Μπελενένσες (1-1) για το πρωτάθλημα, ενώ πήρε την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου επικρατώντας της Αρούκα (1-0). Στον αντίποδα, στις νίκες επέστρεψε μετά από τρεις αγωνιστικές η Γκιμαράες. Μετά τις ισοπαλίες κόντρα σε Πόρτο (1-1) και Πάκος Φερέιρα (1-1), αλλά και την ήττα από τη Μαρίτιμο (4-0) το συγκρότημα του Ρουί Βιτόρια επικράτησε της Μποαβίστα με 3-0. Αξίζει, μάλιστα να σημειωθεί ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ της Σετούμπαλ και της Γκιμαράες, επιβεβαιώθηκε το Over 2.5 γκολ.

Κερδίζει η Σοσό

Επόμενη πρόταση ο «Άσσος» σε απόδοση 2.17 στον αγώνα Σοσό – Λαβάλ, στο πλαίσιο της Β’ κατηγορίας της Γαλλίας. Η Σοσό, στο γήπεδό της έχει μία νίκη όλη κι όλη στα έξι φετινά της παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Εκτός έδρας, όμως, παραμένει αήττητη και μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε ένα πολύ μεγάλο διπλό επί της Σατορού με το εντυπωσιακό 4-1, αποτέλεσμα που τη φέρνει στο -3 από την προνομιούχο τριάδα. Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι παρά την κακή γενικά εντός έδρας παρουσία της, στα τρία τελευταία κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της και σήμερα μπορεί να πάρει το τρίποντο. Βρίσκει απέναντί της τη Λαβάλ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 απέναντι στην Μπρεστ. Έγινε η πρώτη ομάδα της Ligue 2 που βάζει περισσότερα του ενός γκολ φέτος στην καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, είναι αήττητη εδώ και 11 αγωνιστικές ίσως, όμως, έχει έρθει η ώρα να μπει τέλος στο σερί της.

Υποτιμάται η Άλμπα

Από την Euroleague, τώρα, έχουμε ξεχωρίσει το παιχνίδι της Μάλαγα με την Άλμπα Βερολίνου, στο οποίο θα πάμε με το χάντικαπ +9.5 πόντων της Άλμπα σε απόδοση 1.95. Οι εξαιρετικά φορμαρισμένες Μάλαγα και Άλμπα αναμετρώνται στην έδρα της πρώτης απόψε. Αήττητη η Μάλαγα σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια, μοναδική ήττα της Άλμπα εκείνη από την ΤΣΣΚΑ σε σύνολο επτά επίσημων παιχνιδιών. Η Μάλαγα εντυπωσιάζει παρά την φυγή του Ντράγκιτς στα μέσα της προετοιμασίας. Ο Πλάθα αποδεικνύει πόσο καλός προπονητής είναι. Η Άλμπα θέλει να πάρει το πρωτάθλημα από την Μπάγερν στη Γερμανία όμως θα δείξει πολύ σοβαρή και στη Euroleague. Πιθανότατα αυτές οι δύο θα είναι μέσα στις τέσσερις που θα προκριθούν από τον όμιλο Β μαζί με ΤΣΣΚΑ και Μακάμπι. Η Μάλαγα δίνεται το αδιαφιλονίκητο φαβορί απόψε με χάντικαπ 9.5 πόντων. Αυτό το χάντικαπ δίνεται λόγω του αήττητου της Μάλαγα και τη συντριβή της Άλμπα από την ΤΣΣΚΑ. Το 68-84 της Άλμπα από την ΤΣΣΚΑ δεν είναι για σπουδαία συμπεράσματα αφού η ΤΣΣΚΑ είναι δεδομένα ένα επίπεδο πάνω από τις άλλες ομάδες του ομίλου και είναι ικανή για μεγάλες νίκες. Επιπλέον να πούμε ότι οι νίκες της Μάλαγα δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό γιατί επικράτησε εντός της νεοφώτιστης Ανδόρρας και της  ασθενέστερης ομάδας της ACB Μανρέσα ενώ νίκησε εκτός την άθλια μέχρι σήμερα Λαμποράλ και την χτυπημένη από οικονομικά προβλήματα και τραυματισμούς Τσεντεβίτα (χωρίς ξένους να προστεθεί). Η Άλμπα υποτιμάται με τους 9.5 πόντους πλεονέκτημα οπότε η επιλογή είναι Άλμπα +9.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μαςστην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares