Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 21:57

Η ώρα του ντέρμπι

Μία εβδομάδα μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών Πανναξιακός ΑΟΝ και ΑΟ Θήρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα ντέρμπι που θα διεξαχθεί αύριο Σαββάτο 25/10 στις 18:30 στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου.

Το κλειστό γυμναστήριο της Νάξου αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς εκτός τους κατόχους διαρκείας και τον κόσμο που θέλει να παρακολουθήσει αυτό το παιχνίδι, το παρών αναμένεται να δώσουν και αρκετοί φίλοι του ΑΟ Θήρας. Θα πρέπει αν σημειωθεί ότι η αστυνομία της Νάξου έχει ήδη το πλάνο για την φύλαξη του γηπέδου ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό παρατράγουδο.

Η Άννα Σαλούστρου, μιλώντας για το ντέρμπι στο επίσημο site του Πανναξιακού ΑΟΝ τόνισε για το ντέρμπι: «έχω ζήσει τρία χρόνια σε νησί (σ.σ. Κρήτη). Ξέρω τι σημαίνει τοπικό ντέρμπι. Και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να υπερασπιστούμε τον σπίτι μας και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας με μία καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί με τη νίκη. Κανείς δεν θέλει να χάνει, η νίκη σου ανεβάζει την ψυχολογία και θα δώσουμε ότι μπορούμε ώστε να εμφανιστούμε ως ομάδα. Και θεωρώ ότι είναι θέμα γοήτρου η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Η αποστολή του ΑΟ Θήρας έφτασε στη Νάξο το απόγευμα με την Ελένη Μεμετζή να έχει στη διάθεσή της όλες τις αθλήτριες. Η προπονήτρια της ομάδας από την Σαντορίνη μιλώντας στην σελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ κράτησε χαμηλούς τόνους: «Θέλω κάθε Σάββατο η ομάδα να δείχνει σημάδια βελτίωσης και να παίζουμε όσο γίνεται καλύτερο βόλεϊ ώστε να το απολαμβάνει ο κόσμος. Μόνο μέσα από την καθημερινή δουλειά μπορούμε να είμαστε καλύτεροι. Έχουμε οκτώ νέα παιδιά στην ομάδα, άρα δεν μπορούμε από τη μία στιγμή στην άλλη να μεταμορφωθούμε. Ο στόχος μας δεν είναι άλλος από την παραμονή. Έχουμε μία νεανική ομάδα με κορίτσια που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία και όλη αυτή η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη για όλους μας»

Τα σποτ που ετοίμασαν οι δύο ομάδες για το παιχνίδι

Πανναξιακός ΑΟΝ

ΑΟ Θήρας

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares