Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 15:23

«Clasico» στη Μαδρίτη, νίκη για Άουγκσμπουργκ‏

Όλα τα βλέμματα του πλανήτη είναι σήμερα στραμμένα στη Μαδρίτη, εκεί όπου η Ρεάλ στις 19:00 φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα, με αμφότερες τις ομάδες να βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Από εκεί και πέρα, η δράση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση σε όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα, με την Μπουντεσλίγκα, την Πρέμιερ Λιγκ αλλά και τη Σούπερλιγκ, μεταξύ άλλων, να ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα. Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι Σκανδιναβοί, με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των εκεί ομάδων να βαδίζουν σιγά-σιγά προς το τέλος τους.

Η Ρεάλ το ντέρμπι

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από το κουπόνι του πάμε στοίχημα από το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, στο οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.45. Η γηπεδούχος Ρεάλ διαθέτει μία επίθεση που πραγματικά «πετάει φωτιές», σκοράροντας κατά μέσο όρο πέντε γκολ στην τελευταία πεντάδα αγώνων πρωταθλήματος (όλα νικηφόρα). Το συνολικό σερί 6-0-2 στη φετινή Πριμέρα την κρατά, βέβαια, στην 3η θέση του πίνακα, όμως με ενδεχόμενη σημερινή νίκη πλησιάζει στο -1 από τη μισητή της αντίπαλο. Εξαιρετική είναι η πορεία της ομάδας του Αντσελότι και στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς έχει ξεκινήσει με 3/3 νίκες στη φάση των ομίλων και έχει σχεδόν «κλειδώσει» την πρόκριση στους «16». Το σερί 7-1-0, από την άλλη πλευρά, φέρνει την Μπαρτσελόνα στην 1η θέση της βαθμολογίας, στο +3 από τη 2η Σεβίλλη και στο +4 από τη σημερινή της αντίπαλο. Παράλληλα, οι Καταλανοί ξεπέρασαν με τον καλύτερο τρόπο το «χαστούκι» από την Παρί Σεν Ζερμέν στις 30 Σεπτεμβρίου, παίρνοντας έκτοτε δύο νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος (0-2 επί Βαγιεκάνο, 3-0 επί Εϊμπάρ) και μία σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ (σερί 2-0-1 στη φάση των ομίλων). Η μεγάλη είδηση στο σημερινό ματς είναι η επιστροφή του Λουίς Σουάρες στην αγωνιστική δράση. Ο Ουρουγουανός σταρ, που αποτέλεσε την πιο λαμπερή μεταγραφή του καλοκαιριού (αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ έναντι 90 εκατ. ευρώ) εξέτισε την ποινή των 4 μηνών (του είχε επιβληθεί στο Μουντιάλ για το περίφημο δάγκωμα στον Κιελίνι) και είναι έτοιμος να ντεμπουτάρει με τη φανέλα της Μπάρτσα σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ντέρμπι με τα… όλα του το σημερινό στη Μαδρίτη, με τη Ρεάλ να θεωρούμε ότι έχει το προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς.

Στήριξη σε Άουγκσμπουργκ

Συνεχίζουμε με ένα από τα πλέον «δυνατά» σημεία της ημέρας, το οποίο είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 1.93 στην αναμέτρηση Άουγκσμπουργκ – Φράιμπουργκ στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα. Μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Χέρτα (εντός έδρας) η Άουγκσμπουργκ υπέστη δύο σερί ήττες από τις Βόλφσμπουργκ (1-0 εκτός έδρας) και Μάιντς (2-1 εκτός έδρας) για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Γερμανίας. Το συγκρότημα του Μάρκους Βαινζίερλ μετά από οχτώ αγωνιστικές έχει συλλέξει εννέα βαθμούς που το κατατάσσουν στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στον αντίποδα, μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες κόντρα στις Χέρτα (2-2 εντός έδρας), Χόφενχαϊμ (3-3 εκτός έδρας), Μπάγερ Λεβερκούζεν (0-0 εντός έδρας) και Βέρντερ Βρέμης (1-1 εκτός έδρας) η Φράιμπουργκ γνώρισε άλλη μία ήττα, την τρίτη συνολικά φέτος, από τη Βόλφσμπουργκ (2-1 εντός έδρας). Δεν είναι στα καλύτερά της η Φράιμπουργκ και οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για το «τρίποντο».

Δεν κερδίζει η Ρόμα

Περνάμε στην Ιταλία και το ματς Σαμπντόρια – Ρόμα, με την επιλογή μας να είναι το «1Χ» σε απόδοση 1.90. Δεν κατάφερε να πετύχει την τέταρτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ιταλίας η Σαμπντόρια, μετά από αυτές κόντρα στις Κιέβο (2-1 εντός έδρας), Τζένοα (1-0 εκτός έδρας) και Αταλάντα (1-0 εντός έδρας). Αν και βρέθηκε με δύο γκολ μπροστά στο σκορ το συγκρότημα του Σίνισα Μιχαίλοβιτς έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Σαρδηνία και την έδρα της Κάλιαρι (2-2). Από την άλλη πλευρά, Σε άσχημη κατάσταση βρίσκονται όλοι στο στρατόπεδο της Ρόμα μετά τη ντροπιαστική ήττα που υπέστη ο σύλλογος από τη Μπάγερν Μονάχου μεσοβδόμαδα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δευτεραθλητές Ιταλίας δέχθηκαν πέντε (!!) γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τους αντιπάλους τους, μη μπορώντας να αντιδράσουν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης στο «Ολίμπικο» (1-7 το τελικό αποτέλεσμα). Στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ιταλίας οι «τζιαλορόσι» επικράτησαν εύκολα της Κιέβο με 3-0, αφήνοντας πίσω τους την ήττα στο ντέρμπι από τη Γιουβέντους. Οι γηπεδούχοι μπορούνε να εκμεταλλευτούν την κάκιστη ψυχολογική κατάσταση των Ρωμαίων και να πάρουν αποτέλεσμα στη σημερινή αναμέτρηση.

Over στη Λειβαδιά

Συνέχεια με Σούπερλιγκ, από την οποία έχουμε ξεχωρίσει το παιχνίδι Λεβαδειακός – Πανιώνιος, με την πρότασή μας να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.30. Και όμως είναι ακόμη εδώ! ο Σάββας Παντελίδης παραμένει κάτοικος Λειβαδιάς, παρά το γεγονός ότι έπειτα από 6 αγωνιστικές η ομάδα του βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς νίκη και με προβληματική εικόνα. Σκοράρει σταθερά, αλλά και δέχεται γκολ ο Λεβαδειακός, με το Goal / Goal να έχει επιβεβαιωθεί στα 5/6 παιχνίδια του στη Σούερλιγκ. Ήρθε και η πρώτη εντός έδρας ήττα για τον Πανιώνιο, από την άλλη, κάτι που αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε. Οι κυανέρυθροι δεν άξιζαν να χάσουν απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-1), το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί άδικο, αφού ήταν η ομάδα με τις περισσότερες και κλασικότερες ευκαιρίες, ωστόσο για ακόμη μια φορά φάνηκαν αναποτελεσματικοί στα τελειώματα των φάσεων. Η θετική εικόνα των πρώτων τριών αγωνιστικών, όπου ο Πανιώνιος μετρούσε δύο νίκες με Εργοτέλη, Αστέρα Τρίπολης και την ήττα απ’ τον Παναθηναϊκό στις καθυστερήσεις, έχει δώσει τη θέση της στην ανησυχία και τον προβληματισμό. Οι κυανέρυθροι προέρχονται από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, πήραν μόλις έναν πόντο (2-2 με Ξάνθη), ηττήθηκαν από Πανθρακικό και ΠΑΣ Γιάννινα. Με σημείο δε θα ασχοληθούμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο θεωρούμε ότι το «καλοπληρωμένο» Over 2.5 έχει αυξημένες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

«Καίγεται» η Γκέφλε

«Ανεβαίνουμε» στη Σουηδία και θα κυνηγήσουμε την έκπληξη με το «Χ2» σε απόδοση 2.62 στο ματς Χάκεν – Γκέφλε. Η απρόσμενη εντός έδρας ήττα με 2-1 απ’ τη Φάλκενμπεργκ πριν από δύο εβδομάδες σε συνδυασμό με την εκτός έδρας ήττα 3-2 απ’ τη Γκέτεμποργκ την περασμένη Κυριακή άφησαν ουσιαστικά εκτός Ευρώπης τη Χάκεν, καθώς είναι στην πέμπτη θέση με 43 βαθμούς και είναι στο -6 απ’ την τρίτη Έλφσμποργκ. Πλέον οι ελπίδες τους είναι μόνο μαθηματικές. Από την άλλη, σ’ έναν απ’ τους τελικούς που έδωσε για την παραμονή της στην έδρα της, η Γκέφλε ηττήθηκε με 2-1 απ’ τη Νόρκεπινγκ και πλέον είναι στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, έναν βαθμό πάνω απ’ την επικίνδυνη ζώνη. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν αντιμετωπίζει αρχικά τη Χάκεν εκτός έδρας σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι, ενώ έπειτα υποδέχεται την αδιάφορη Χέλσινγκμποργκ. Τα πράγματα εξαρτώνται ακόμα απ’ αυτή αναφορικά με τη θέση των μπαράζ, όμως θα πρέπει να κάνει το δύο στα δύο προκειμένου να τα καταφέρει μιας και η Μιάλμπι ακολουθεί σε απόσταση ενός βαθμού.

«Σκληρό» παιχνίδι στην Αμαλιάδα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Κόροιβος – ΑΓΟΡ στον οποίο θα πάμε με το Under 149.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Ισόβαθμες οι δύο επαρχιακές ομάδες αναμετρώνται στην Αμαλιάδα. Στην φετινή περίεργη Α1 όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά γιατί οι ομάδες που ίσως κινδυνεύσουν με υποβιβασμό είναι πάρα πολλές. Ο Κόροιβος πάντως ξεκινάει με βασικό στόχο την παραμονή ενώ ο ΑΓΟΡ τα πλέι-οφ που δεν κατάφερε πέρσι. Οι εποχές που ο ΑΓΟΡ ήταν η μία από τις πιο επιθετικές ομάδες του πρωταθλήματος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ο ΑΓΟΡ έχει δώσει τρία επίσημα παιχνίδια στα οποία είχε σκορ 69-69 στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ και 72-66 με τον ΚΑΟΔ για την Α1 και 81-78 ήττα από την ΑΕΚ. Τέσσερα επίσημα παιχνίδια για τον Κόροιβο, 67-67 με τα Τρίκαλα και 80-67 με την ΑΕΚ για την Α1 ενώ νίκησε 76-62 το Λαύριο και ηττήθηκε 54-65 από τον Απόλλωνα Πάτρας για το κύπελλο. Κοινός παρονομαστής των αποτελεσμάτων των δύο ομάδων η ΑΕΚ η οποία επιτρέπει μεγαλύτερα σκορ. Αναμένεται σκληρό παιχνίδι και το 149.5 φαντάζει μεγάλο όριο για το συγκεκριμένο ζεύγος. Επιλογή το Under 149.5 λοιπόν.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μαςστην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares