Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 00:29

«Ξέσπασε» σε βάρος του Ανδριακού

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, η τρίτη ήταν του Α.Ο. Σύρου... Η ομάδα του Μάκη Βαρθαλίτη αυτή τη φορά ξέσπασε πετυχαίνοντας καρέ τερμάτων, αφού επικράτησε με 4-0 του Ανδριακού.

Ενα σκορ που θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο αν οι παίκτες του ΑΟΣ ήταν περισσότερο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Κατά διαστήματα πάντως έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, αποδεικνύοντας ότι βρίσκονται σε ανοδική τροχιά. Αυτοί που έχασαν πάντως την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα ήταν οι Ανδριώτες, μόλις στο 2' όταν ο Γλυνός Α. μετά από κόρνερ είχε κεφαλιά στο δοκάρι. Η απάντηση του ΑΟΣ ήρθε άμεσα με τον Ξυγκάκη στο 5' να μην μπορεί απέναντι από τον Πατσαβό να σκοράρει και μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Σαμπάν Μουράι να έχει κεφαλιά στο δοκάρι. Οι Ανδριώτες στο 15' έχασαν άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Κρίτη που πλάσαρε άουτ από καλή θέση, όμως μετά η επικράτηση του ΑΟΣ ήταν ολοκληρωτική.

Έτσι στο 26' ο Μπαλόπιτας έπιασε κεφαλιά μέσα από την περιοχή και έδιωξε εντυπωσιακά ο Πατσαβός, για να φτάσουμε στο 29' όταν ο Μουράι με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε σε θέση οδηγού τον ΑΟΣ κάνοντας το 1-0. Το γκολ αυτό ανέβασε την ψυχολογία των παικτών του Μάκη Βαρθαλίτη, που στο 31' είχαν νέο δοκάρι σε σέντρα σουτ του Σαγκινέτου.

Το ημίχρονο έληξε με 1-0, όμως η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ. Στο 49' ο Μπαλόπιτας μετά από λάθος της άμυνας έκανε το 2-0, βάζοντας για τα καλά τις βάσεις για την τελική επικράτηση. Στο 65' η αποβολή του Κρίτη άλλαξε και τα αριθμητικά δεδομένα ανάμεσα στους δυο αντιπάλους, μετατρέποντας το ματς σε παράσταση για ένα ρόλο.

Στο 73' ο Σαγκινέτος με προβολή μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο άουτ και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μουράι και πάλι πέτυχε το ωραιότερο γκολ της συνάντησης. Ενώ η μπάλα κυλούσε εκτός περιοχής μετά από απόκρουση της άμυνας του Ανδριακού έπιασε ένα σουτ φωτοβολίδα αφήνοντας... άγαλμα τον Πατσαβό και “έγραψε” το 3-0. Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο νεαρός Ξυγκάκης στο 85' όταν με τεχνικό πλασέ έστειλε την μπάλα στο... πλεκτό για τέταρτη φορά. Όλοι οι παίκτες του ΑΟΣ ήταν πολύ καλοί, όμως άξια αναφοράς αξίζει η απόδοση των Μουράι και Μανουδάκη. Ειδικά ο βραχύσωμος παίκτης του ΑΟΣ στο δεύτερο ημίχρονο όταν άφησε τη θέση του δεξιού μπακ και ανέβηκε στα χαφ άλλαξε όλη τη ροή του ματς.

Α.Ο. Σύρου (Βαρθαλίτης): Καραμαλίγκας, Μανουδάκης, Μαραγκός, Τερόλλη (60' Κόκκαλης), Παπαδάκης (75' Θαλασσινός), Τζώρτζης, Μουράι, Ξυγκάκης, Μπαλόπιτας, Σαγκινέτος, Γκιουράι (56' Καπλάνης)

Ανδριακός (Μπενάς): Πατσαβός, Ισλαμάι, Σέμα, Νίτσολας (56' Γαρύφαλλος), Κρίτης, Ζαννάκης Ε., Γλυνός Μ., Γλυνός Α., Ζαννάκης Γ. (83' Χαλάς), Κουλούρης, Γριμάνης

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares