Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 19:52

Στην Θύελλα το ντέρμπι [vid]

Δύο γκολ, από ένα σε κάθε ημίχρονο ήταν αυτά που έδωσαν στην Θύελλα τη νίκη κόντρα στον Καρτεράδο στο τοπικό ντέρμπι της Σαντορίνης που έγινε χθες στο Δ.Γ. Καμαρίου.

Με την έναρξη του το παιχνίδι έδειχνε να είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, αφού τόσο η τυπικά γηπεδούχος Θύελλα, όσο και ο Καρτεράδος δημιουργούσαν τις προϋποθέσεις εκείνες που θα μπορούσαν να τους δώσουν τη νίκη.

Ωστόσο η ομάδα του Στέφανου Διονυσόπουλου ήταν αυτή που φάνηκε πιο συγκεντρωμένη στην τελική προσπάθεια και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 45’ με τον Αρβανίτη να πλασάρει τον Κουρδελάκη.

Ο ίδιος παίκτης στο 63’ μετά από μακρινή μπαλιά βρέθηκε και πάλι σε θέση τετ ατ τετ, σκοράροντας πάλι με εύστοχο πλασέ και διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Η αντίδραση για τον Καρτεράδο δεν ήρθε ποτέ, καθώς δέκα λεπτέ αργότερα (73’ ) η ομάδα του Λευτέρη Τζούρου έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Σελιστάι, μετά από επικίνδυνο παιχνίδι, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Βακόνδιο.

Διαιτητικό τρίο ήταν οι κύριοι: Βακονδιος Μ., Ρουσσος Γ. και Ζωρζος Ε.

Συνθέσεις

Θύελλα (Διονυσόπουλος): Κρητικός, Ερμάλ, Μπρίτσα, Κυριάκος, Λυγνός, Πάγια (87’ Αργυρός Η.), Φύτρος, Βουλγαράκης (73’ Γιουρέλης), Αρβανίτης, Δαμίγος ©, Βλαβιανός (66’ Μπίμπα).

Καρτεράδος (Τζούρος): Κουρδελάκης, Κλουβάτος Σ., Βαρμάζης, Χοχάι (66’ Πολυζόπουλος), Ξαγοράρης, Νομικός Γ. (66’ Κλουβάτος Κ.) , Νομικός Α., Αγκαράι, Τζούρος, Σελεστάι, Βαζαίος © (83’ Δεναξάς).

Δείτε το βίντεο από τα neasantorinis.gr

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares