Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 22:27

«Υπερ…Αστοχος» αλλά νικητής [vid]

Χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια συνεχίζει στο πρωτάθλημα ο Πανθηραϊκός, ο οποίος χθες επικράτησε με 1-0 της Λάβας.

Η αφλογιστία των παικτών του Πανθηραϊκού από τη μία και η καλοστημένη Λάβα από την άλλη ήταν τα δύο κύρια στοιχεία του χθεσινού παιχνιδιού στο Δ.Γ. Καμαρίου.SYNOLAKIS

Ο Πανθηραϊκός που χθες προβλημάτισε όσον αφορά το σκοράρισμα, ήταν ο τυπικά γηπεδούχος και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Οι παίκτες του Αλέξη Κωνσταντόπουλου, ειδικά στο πρώτο μέρος είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών να ανοίξουν το σκορ, με τέσσερις από αυτές να καταλήγουν στα δοκάρια του Αρβανίτη.

Από την άλλη πλευρά η Λάβα δεν έδειξε να πτοείτε και προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι της, όντας καλοστημένη με στο γήπεδο, με τους παίκτες της να φαίνονται ότι όσο περνάει ο καιρός απορροφούν την φιλοσοφία που θέλει να τους περάσει ο Αντώνης Ερρίκος.THIRA IATRIKO

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Ζώνας στο 44ο λεπτό, όταν σε μία πλαγιοκόπηση και σέντρα από αριστερά του Τζωρμπατζάκη έγινε αποδέκτης της μπάλας που απλά έσπρωξε στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Αρβανίτη.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι κύριοι: Ρουσσος Γ., Βακονδιος Μ. και Βαιλας Γ.

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Ξαγοράρης, Τζωρμπατζάκης, Παγώνης, Βαζαίος, Κολιούσης ©, Λούκα (89’ Νομικός), Παναγιωτίδης (77’ Στεφανάκης), Μηνδρινός, Κωλέτσης, Κοζανίδης, Ζώνας (86’ Κωνσταντίνου).

Λάβα (Ερρίκος): Αρβανίτης, Συρίγος ©, Πρέκας, Φίκο, Δεμιρτζής, Κατσαμάνης (82’ Διαμαντόπουλος), Χαλβατζής, Βάλβης (73’ Καφίρης), Αργυρός (64’ Δρόσος), Δεναξάς, Χαφεράι.

Δείτε το βίντεο από το neasantorinis.gr

LAVA E PANTHIRAIKOPANTHIRAIKOS-LAVA 1-0

 

THIRA VAILAS OTE

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στην Θύελλα το ντέρμπι [vid] Επιστροφή στις νίκες »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares