Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014 23:31

Η Εμμανουηλίδου στον ''Μεσόγειος 105,4'' [aud]

Η Μελίνα Εμμανουηλίδου, η «παλιά» της ομάδας του Πανναξιακού ΑΟΝ βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο στούντιο του Μεσόγειος 105,4  fm και στην εκπομπή «ταξίδι στο κόσμο των Σπορ» που παρουσιάζει ο Νικόδημος Λιανός.

Αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Θήρας, για το «θέλω» της νίκης στον συγκεκριμένο αγώνα, μίλησε για την προετοιμασία της φετινής χρονιάς που είναι περισσότερο επαγγελματική από κάθε άλλη χρονιά και στη συνέχεια με παραστατικό τρόπο εξήγησε πως «έπεισε» νυν συμπαίκτριές της να έρθουν στη Νάξο και να αγωνιστούν με τον Πανναξιακό.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει για το δέσιμο των κοριτσιών και την δική της φιλία με την Σία Τοτσίδου, η οποία παμψηφεί εκλέχτηκε αρχηγός της ομάδας λέγοντας ότι του χρόνου θα παίξει και πάλι beach volley, όπου τα δύο κορίτσια γοήτευσαν με την παρουσία τους και τις ικανότητές τους.

Και βέβαια αναφέρθηκε για τους στόχους της ομάδας αλλά και στους δικούς της και αποκάλυψε σε .παγκόσμια πρώτη ότι από μικρή ήταν Πανναξιακός και το όνειρό της ήταν να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Νάξου. 

Πηγή: naxospress.gr

Ακούστε την συνέντευξη

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares