Σάββατο, 01 Νοεμβρίου 2014 01:18

Ντέρμπι που δίνει αβαντάζ…

Αναμφισβήτητα το παιχνίδι που ξεχωρίζει και από τους τρεις ομίλους του πρωταθλήματος είναι αυτό που θα γίνει σήμερα στις 15:00 στο γήπεδο της Άνω Μεράς.

Δύο από τους τέσσερις συγκατοίκους της 1ης θέσης του πρώτου ομίλου με έξι (6) βαθμούς, η Άνω Μέρα και ο ΑΟ Μυκόνου θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα ο ένας έναντι του άλλου στο μεταξύ τους παιχνίδι, πράγμα που φυσικά θα τους δώσει και το αβαντάζ έναντι της κατάκτησης μία εκ των τριών προνομιούχων θέσεων που θα τους δώσουν την ευκαιρία να μπουν στα μπαράζ για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

ΑπουσίεςMYKONOS SANTORINAIOS

Τώρα όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες μετράνε σημαντικές απουσίες, καθώς από τους γηπεδούχους θα λείψουν για διάφορους λόγους οι: Θεοχάρης, Κουκάς και Πατσούρας, ενώ οι συμμετοχές των Πετράι και Τσάλμα θα αποφασιστούν την τελευταία στιγμή. Από τον ΑΟ Μυκόνου σίγουρα ο Θεόφιλος Παχατουρίδης δεν υπολογίζει στους παίκτες που επέστρεψαν κουρασμένοι από τις Μικτές (Ασλάνι, Νάζος, Λυκούρης), ενώ κατά τα άλλα δεν θα λείψουν άλλοι παίκτες.

Ντέρμπι

Από την πλευρά του ο προπονητής της Άνω Μεράς Νίκος Τζιόβας χαρακτήρισε το παιχνίδι ντέρμπι, λέγοντας: «Είναι σίγουρα ένα παιχνίδι από αυτά που ονομάζουμε τοπικά ντέρμπι. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα κρίνει πολλά για την συνέχεια στον 1ο όμιλο. Εμείς μόνο θετικά έχουμε να αποκομίσουμε από αυτόν τον αγώνα, όπου πάμε χωρίς άγχος».

ΚλίμαMYKONOS KOKORAS

Ο Θεόφιλος Παχατουρίδης, μιλώντας για την ομάδα του τον ΑΟ Μυκόνου και για το αυριανό ντέρμπι τόνισε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο. Η Άνω Μερά έχει μία αξιόλογη ομάδα και έχει ενισχυθεί σημαντικά φέτος. Εμείς όπως σε κάθε παιχνίδι θα κατεβούμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη, που σε περίπτωση που αυτή έρθει θα μας δώσει ένα καλό πλεονέκτημα για μία από τις θέσεις που θα οδηγήσουν στα μπαράζ. Στην ομάδα μας υπάρχει καλό κλίμα και είμαστε ετοιμοπόλεμοι. Πρόβλημα μπορεί να αποτελέσουν οι κακές καιρικές συνθήκες, αλλά ότι και να γίνει εμείς αυτό που θέλουμε και ελπίζουμε είναι ο αγώνας να γίνει μέσα σε αθλητικά πλαίσια».

Ο αγώνας που θα διαιτητεύσουν οι: Ζαρανης Ι., Νομικος Ν., Μουταφης Α. θα αρχίσει σήμερα Σαββάτο στις 15:00.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares