Σάββατο, 01 Νοεμβρίου 2014 02:08

Το αιώνιο «μπλοκάρισμα» από τον Κώστα Συριανό

Η λαϊκή ρήση «ελεύθερος και ωραίος» έπαψε να ισχύει από το περασμένο Σάββατο για τον τερματοφύλακα του ΑΟ Σύρου Κώστα Συριανό.

Ο "Φύλακας άγγελος" του ΑΟ Σύρου με την μεγάλη συμβολή στο Συριανό ποδόσφαιρο, μπορεί να δέχεται δύσκολα γκολ εντός αγωνιστικού χώρου, όμως φαίνεται ότι εκτός αυτού δέχτηκε το πιο καθοριστικό για την ζωή του… που μάλιστα ήταν απευθείας στην καρδιά του και δεν προήλθε από κάποιον επιθετικό.

Ποιος ήταν αυτός που σκόραρε στην καρδιά του Κώστα; Μα φυσικά η "ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ", Βαγγελίτσα Μιχάλοβιτς, με την οποία το Σαββάτο 25/10 βάδισαν τα σκαλιά του Ιερού Ναού του Τιμίου Σταυρού της Παρακοπής Σύρου, όπου ήρθαν εις γάμου κοινωνία, ανταλλάσοντας όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης. Κουμπάροι ήταν οι Παναγιώτης Καπέλας και Φραγκίσκα Δάσκου.

Μετά το μυστήριο του γάμου τελέστηκε το μυστήριο της βάφτισης για την μικρή κορούλα του ζευγαριού Αντωνία. Άξιοι νονοί ήτα οι φίλοι του ζευγαριού Βενέδικτος Πολίτης και Φραγκίσκα Δάσκου.

Η διοίκηση του ΑΟ Σύρου εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου κ. Πέτρο Ραουζαίο, ενώ παρόλο που υπήρχε ορισμένο παιχνίδι της ομάδας το παρών έδωσε και αντιπροσωπεία παικτών που αποτελούταν από τους Μανουδάκη, Καραμαλίγκα, Δημητρακόπουλο και Νικητίδη.

Επίσης παρόντες ήταν διοικητικοί παράγοντες και παίκτες από την πρώην του ομάδα τον Αίαντα Σύρου.

Ευχόμαστε στο ζευγάρι βίο ανθόσπαρτο με υγεία και ευτυχία στην ζωή του!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Θρήνος για τον Γιάννη Συμεώνογλου Αντίο Βασίλη... »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares