Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 14:41

Τέλος απο τις Κυκλάδες ο Γιάννης Κουζούμης

Δεκτή έγινε από την αρμόδια επιτροπή η αίτηση μεταγραφής του Γιάννη Κουζούμη και έτσι ο έμπειρος Παριανός διαιτητής θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ένωση Πειραιά.

Μετά την τιμωρία του ο Γιάννης Κουζούμης, θεώρησε τον εαυτό του αδικημένο και κυρίως έχασε το κίνητρο του να συνεχίσει να σφυρίζει στα γήπεδα των Κυκλάδων, καθώς αισθάνθηκε ότι έμεινε ακάλυπτος από τους συναδέλφους του.

Το γυαλί ράγισε και ο ρέφερι που απολάμβανε της εκτίμησης όλων των σωματείων και των νησιών, εκτός ίσως από τον ίδιο τον τόπο του, είχε να αποφασίσει αν θα σταματούσε η αν θα συνέχιζε να σφυρίζει σε άλλον σύνδεσμο.

Μεγάλο ρόλο στην απόφαση του έπαιξαν οι συζητήσεις με επιφανείς συναδέλφους του από τον σύνδεσμο Πειραιά που του τόνισαν πως είναι πολύ νωρίς για να σταματήσει.

Έτσι θα έχει την ευκαιρία να προσφέρει σε έναν διαφορετικό χώρο, να διευρύνει τις παραστάσεις του και τις εμπειρίες του και να απολαύσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση σε αυτό που κάνει, καθώς είναι αδιαμφισβήτητη και η ακεραιότητα του, αλλά και η ικανότητα του.

Σίγουρα το κενό του είναι δυσαναπλήρωτο για την Κυκλαδική διαιτησία, πρόκειται για απώλεια, ιδίως για τις Παριανές ομάδες, που εκτός από την στέρηση της αντικειμενικής και χωρίς σκοπιμότητα, με τα όποια ανθρώπινα λάθη, διαιτησίας του, θα επιβαρυνθούν και οικονομικά από την απουσία του.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Γιάννη Κουζούμη στην νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του και είμαστε σίγουροι πως θα εκπροσωπήσει επάξια τις Κυκλάδες στα απαιτητικά γήπεδα του Πειραιά. 

Ελπίζουμε δε, όσον αφορά τα δικά μας, ότι το περιστατικό με τον Γιάννη Κουζούμη θα είναι μεμονωμένο.

Δεν πρέπει η περίπτωση Κουζούμη να δημιουργήσει δεδικασμένο και να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου, καθώς είναι νομοτέλεια ότι πάντα θα υπάρχουν παράπονα.

Το σημαντικό είναι πως πρέπει να διαφυλαχθεί η αξιοπιστία της διαιτησίας σαν θεσμός!

Και δεν βοηθούν καθόλου στην κατεύθυνση αυτή, τα πισώπλατα μαχαιρώματα, τα κουτσομπολιά και οι εργολαβικές τάσεις στον χώρο της.

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares