Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014 01:17

Νίκη με άρωμα Μπαράζ για τον ΑΟ Μυκόνου

Σημαντική νίκη σημείωσε χθες ο ΑΟ Μυκόνου που επικράτησε 3-1 στο ντέρμπι κορυφής με τον Πάγο και πλέον παρέμεινε στην 1η θέση με 13 βαθμούς ισοβαθμώντας, με τον συντοπίτη του ΑΣ Άνω Μεράς.

Η ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη μετέτρεψε το ντέρμπι κορυφής σε μία εύκολη υπόθεση, με τη νίκη αυτή να της δίνει σοβαρό προβάδισμα για την κατάκτηση μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν απευθείας στους αγώνες μπαράζ, καθώς στην τελευταία στροφή του πρωτου γύρου Άνω Μερά και ΑΟ Σύρου θα συγκρουστούν με τις πιθανές απώλειες να λειτουργήσουν ευνοϊκά για τον ΑΟ Μυκόνου.

Από την άλλη πλευρά ο ΑΟ Πάγου παρόλο που βρίσκετε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα δεν έχει δείξει ακόμα αυτά που περίμεναν οι φίλοι της ομάδας και πλέον καλείτε να συνέλθει για να κρατηθεί ζωντανός σε μία θέση που θα του δώσει το δικαίωμα να είναι μέσα στους συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος.

Δοκάρια

Ο ΑΟ Μυκόνου ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και είχε αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσει ακόμα μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Ο Βλαχόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 10ο λεπτό, ενώ δεν ήταν το ίδιο εύστοχος λίγο αργότερα όπου σημάδεψε το δοκάρι του Λοϊσιου. Ο Αμπανίδης λίγο αργότερα από τα πλάγια σημαδεύει και πάλι το δοκάρι της εστίας του Πάγου με την μπάλα να περνά άουτ. Στην συνέχεια ο Αναγνωστόπουλος σώζει δύο φορές την ομάδα του όταν εξουδετερώνει πάνω στη γραμμή προσπάθειες Των Πανέτα και Θεοδώρου, ενώ λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Αργυρού να κόψει προσπάθεια του Βλαχόπουλου. Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Πάγος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 38΄ με τον Αργυρό να σεντράρει και τον Πρίντεζη με καρφωτή κεφαλιά να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Καθάρισε

Ένα πεντάλεπτο στην επανάληψη και παρόλο που είχε κόντρα τον αέρα ήταν αρκετό για να καθαρίσει το παιχνίδι ο ΑΟ Μυκόνου, με τον κορυφαίο του αγώνα στο 47’ να κάνει σέντρα ακριβείας και τον Πανέτα με κεφαλιά να κάνει το 2-1 και λίγο αργότερα (50’) τον Ράγια να πλασάρει τον Λοϊσιο γράφοντας το τελικό 3-1. Παρόλο το εις βάρος του 3-1 ο Πάγος δεν ήταν σε καλή μέρα και δεν μπόρεσε να αντιδράσει στη συνέχεια, με τον Κάρολο Ρούσσο να έχει μία καλή ευκαιρία που δεν στάθηκε ικανή να μειώσει το σκορ, που λίγο αργότερα λίγο έλειψε να γίνει ακόμα μεγαλύτερο με τον Βλαχόπουλο να χάνει μοναδικό τετ α τετ. Από εκεί και πέρα ο Πάγος είχε 2-3 ευκαιρίες με σημαντικότερες ένα σουτ του Χούρου και ένα τετ α τετ από πλάγια θέση του Ρούσσου που όμως δεν έδωσαν κάτι καλό στην ομάδα της Σύρου.

Διαιτητικό τρίο ήταν οι: Μενδρινός Λ., Δεσύπρης Ν., Βαρθαλίτης Α.

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης Θ.): Σαραντάκος Ν., Μύρντινας Ντ., Λάβδας Χ. (89′ Κωνσταντίνου Χ.), Αμπαδίνης Π., Αργυρίου Δ., Θεοδώρου Κ.,  Ούσα Τζ. (47′ Κουκάς Ζ.) , Βαλαμούτης Χ., Πανέτας Δ., Raja R. (88′ Λυκούρης Σ.), Βλαχόπουλος Θ.

Α.Ο. Πάγου  (Ξενικάκης Η.):  Λοίσιος Γ., Φωτεινιάς Α., Αργυρός Ι. (53′Τροκα Κ.), Μιχάλοβιτς Ι., Αναγνωστόπουλος Χ., Ρούσσος Γ. (89′ Μπομπάσης), Ρούσσος Κ., Πρίντεζης Μ., Παπίτσης Γ., Βάλβης Ι. (82′ Ρούσσος Κ.), Χούρος Ι.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

AO MYKONOY-PAGOS 3-1 2014 1AO MYKONOY-PAGOS 3-1 2014 2AO MYKONOY-PAGOS 3-1 2014 3AO MYKONOY-PAGOS 3-1 2014 4

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κέρδισε ο καλύτερος… [pics] Επιστροφή στις νίκες »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares