Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014 18:00

Χαλαρό πέρασμα από την Σαντορίνη [pics]

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 0-2 πέρασε το Σάββατο ο Πανναξιακός από την έδρα του Καρτεράδου.

Παρόλο που ο Γιώργος Προμπονάς παρακολούθησε τον αγώνα από το περίβολο του γηπέδου, οι παίκτες του έδειξαν ότι είχαν διαβάσει καλά το παιχνίδι, καθώς αν και δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο αξιώσεων και δεν NAXOS MAYROSδημιούργησαν τις μεγάλες ευκαιρίες, στο τέλος κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να επικρατήσουν 0-2 με τέρματα που πέτυχαν οι Ευριπιώτης και Κατσούδας στο 1ο μέρος της συνάντησης.

Από την άλλη ο Καρτεράδος που έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά για να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή, έμεινε για ακόμη μία αγωνιστική μακριά από μία καλή εμφάνιση, καθώς έδειξε ιδιαίτερες αδυναμίες στο δημιουργικό κομμάτι, έχοντας μόλις 1-2 καλές επιθετικές ενέργειες στο παιχνίδι.

Πλέον ο Πανναξιακός με αυτή τη νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα του Φιλωτίου από τον Πανθηραϊκό φιγουράρει μόνος 2ος στον βαθμολογικό πίνακα με 16 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον πρωτοπόρο Πανθηραϊκό, όπου θα έχει την ευκαιρία να πιάσει την κορυφή του ομίλου.

NAXOS SIDERIS 250Μέτριος

Όπως είπαμε από πλευράς θεάματος το παιχνίδι δεν είχε να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο. Στο 1ο ημίχρονο ο Πανναξιακός ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφερνε να σπάσει την άμυνα του Καρτεράδου, πράγμα που όταν έγινε κατάφερε να σκοράρει.

Μέχρι το 12΄έχουμε μία καλή κεφαλιά του Παπανικολάου, που μπλόκαρε ο Κουρδελάκης, μετά από κόρνερ του Κώτσαρη και φτάνουμε στο 12, όπου ο Γιάννης Κούτρος (επέστρεψε από τραυματισμό) σέντραρε με τον Κλουβάτο να γλιστρά και να χάνει τον έλεγχο της μπάλας και τον Ευριπιώτη που ακολουθούσε την φάση να κάνει το 0-1.

Και ενώ το μέτριο παιχνίδι συνεχιζόταν από τις δύο ομάδες και ο Παπανικολάου στο 28΄προσπαθόντας να διώξει λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τσουκαλά, έρχεται ένα καταπληκτικό γκολ από τον Πανναξιακό. Κατσούδας, Κώτσαρης και Κούτρος, σε μία φάση από τα αριστερά «κρύβουν την μπάλα» που στο τέλος της προσπάθειας καταλήγει συστημένη στο κεφάλι του Κούτρου και στη συνέχεια στα δίχτυα του Κουρδελάκη, με το δείκτη του σκορ να πάει στο 0-2 υπέρ του Πανναξιακού, σκορ που ήταν και το τελικό του αγώνα.NAXOS XROMATA PANTELIAS 250

Τίποτα

Το 0-2 του πρώτου μέρους έκανε ακόμα χειρότερα από πλευράς θεάματος τα πράγματα στην επανάληψη, όπου ο Πανναξιακός ουσιαστικά έδειχνε να είχε καθαρίσει το ματς και ο Καρτεράδος ανήμπορος να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Μία καλή στιγμή του Ευριπιώτη και δύο απειλές με τους Ξαγοράρη και Νομικό ήταν ότι είχε να επιδείξει το ματς στην επανάληψη.

NAXOS XROMATA PANTELKO 250Διαιτητής ήταν ο κ. Βάιλας και βοηθοί οι: Νομικός, Μαραγκός.

Συνθέσεις

ΑΟ Καρτεράδου (Τζούρος): Κουρδελάκης, Δεδρινός (46' Πολυζόπουλος), Κλουβάτος Σ. (73' λ.τ. Γεωργιάδης), Ξαγοράρης, Νομικός Γ., Ζερβάκης, Νομικός Α., Αγκαράι, Βαζαίος, Μπινιέρης, Τζούρος.

Πανναξιακός (προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου (Ανεβλαβής Π), Κουφόπουλος, Παπανικολάου, Βαλέτας, Χαμηλοθώρης, Ευριπιώτης, Κωτσαρης, Κούτρος (73' Επταήμερος), Κατσουδάς, Γαλάνης.

Φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

Βαθμολογία - Αποτελέσματα

LIVE score ΑΟ Καρτεράδου – Πανναξιακός 0-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares