Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 12:58

«Ντεμπουτάρει» στην Α2 η Κασάπη

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΣΑΠΗ ΣΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΣΑΠΗ ΣΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρωμα γυναίκας και Κυκλάδων θα έχει όσον αφορά τους διαιτητές το ματς για την Α2 Μπάσκετ Γυναικών μεταξύ του Πανιώνιου και του Ηροδότου, καθώς διαιτητική δυάδα θα είναι οι ρέφερι του συνδέσμου μας Μαρουδιάς – Κασάπη, με την τελευταία να παίρνει το βάπτισμα του πυρός στις Εθνικές Κατηγορίες.

Ποιο αναλυτικά μετά τους Παπαδημητρόπουλο Κώστα (Θήρα) και Ισιγώνη Παναγιώτη (Πάρο) από τις Κυκλάδες που σφύριξαν την προηγούμενη Κυριακή 16/11 στο Κλειστό της Κορίνθου τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής Ανδρών μεταξύ των ομάδων του Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου με το Κρανίδι, σειρά έχουν η νεοφερμένη φέτος στις Εθνικές κατηγορίες και η πρώτη γυναίκα Διαιτητής Καλαθοσφαίρισης KASAPI MIKRHπου αξιολογήθηκε ποτέ από τον Σύνδεσμο καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, η κα. Κασάπη Βασιλική (Γ΄ Εθνικής) από τη Σαντορίνη, μαζί της με τον επίσης Κυκλαδίτη και έμπειρο στις Εθνικές κατηγορίες διαιτητή (Β’ Εθνικής) από την Σύρο κ. Μάκη Μαρουδιά.

Οι δυο τους ορίστηκαν να διαιτητεύσουν το παιχνίδι μεταξύ του Πανιώνιου Ν. Σμύρνης και του Ηροδότου Νέας Αλικαρνασσού στα πλαίσια 7ης αγωνιστικής για τον Νότιο όμιλο της Α2 Γυναικών.

Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ν.Σμύρνης την Κυριακή 23/11/2014 στις 12.00 χαρακτηρίζεται ως ντέρμπι, μιας και οι δύο ομάδες έχουν διαφορά 1 μόλις βαθμού (στη 3η θέση με 10 βαθμούς βρίσκεται ο Πανιώνιος ενώ ο Ηρόδοτος στην 4η θέση με 9 βαθμούς).

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους διαιτητές μας και να τους δούμε ακόμα ψηλότερα.

Ν. Σμύρνης 12.00 Πανιώνιος-Ηρόδοτος

Μαρουδιάς Μ. – Κασάπη Β. (Τσαμής)

PAPADIMITROPOULOS-MAROUDIAS SEMINARIA 2013

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares