Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 14:57

Δε χάνει η Φένλο, στήριγμα η Α Μπε Σε Νατάλ‏

Επιστροφή στη δράση σήμερα, καθώς τα πρωταθλήματα μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων επανέρχονται στο προσκήνιο. Το ποδοσφαιρικό κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας αποτελεί το καλύτερο δυνατό «ζέσταμα» ενόψει των όσων ακολουθούν το Σαββατοκύριακο, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στην Euroleague.

Παράλληλα, επειδή οι αλλαγές και οι εξελίξεις σχετικά με το νομοθετικό καθεστώς για το online στοίχημα και τυχερά παιχνίδια είναι διαρκείς, στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο και να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν εγγραφείτε σε μία από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως το stoiximan casino.

Παίρνει αποτέλεσμα η Φένλο

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τον αγώνα Φένλο – Φόλενταμ για τη Β’ Ολλανδίας, με την πρότασή μας να είναι το «1Χ» σε απόδοση 1.93. Η Φένλο μετράει συνολικό ρεκόρ 3-3-4, στις τελευταίες 10 αγωνιστικές και επανέλαβε μόλις μια φορά αποτέλεσμα! Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας 2-1 απ’ τη Ναϊμέγκεν, ένα μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα, έστω και αν ήρθε με γκολ για τους αντιπάλους στο 86’. Εντός έδρας είναι σαφώς ανώτερη η Φένλο, κέρδισε τα 2/3 τελευταία ματς, συνολικά έχει μαζέψει στο γήπεδο της τους 13/18 πόντους της. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται απ’ την εντός έδρας νίκη τους με 1-0 επί της Γιονγκ Αϊντχόφεν, ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αν οι αντίπαλοι ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Τελικά η Φόλενταμ πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ που προήλθε από εκτέλεση κόρνερ, γενικά επιθετικά είχε προβλήματα και έλλειψη ιδεών και φαντασίας.

Κερδίζει η Α Μπε Σε

Συνεχίζουμε Β’ Βραζιλίας και τον αγώνα Βίλα Νόβα – Α Μπε Σε Νατάλ, στον οποίο θα πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 2.35. Με το μυαλό στην επόμενη σεζόν βρίσκεται η Βίλα Νόβα, που εδώ και δύο αγωνιστικές υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Η εντός έδρας ήττα με 1-0 απ’ την Οέστε «σφράγισε» το αναμενόμενο φινάλε μιας τραγικής σεζόν για τους γηπεδούχους, που ήταν ανοργάνωτοι, με πολλά οικονομικά προβλήματα και διοικητική αστάθεια. Στον αντίποδα, αποφασιστική, δυναμική και αρκετά τυχερή η Α Μπε Σε Νατάλ, πήρε σπουδαία νίκη την Τρίτη κόντρα στη Σεαρά. Επικράτησε 1-0 και έκανε «άλμα» παραμονής, αφού ανέβασε τη διαφορά απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού στους 5 πόντους. Καλή εμφάνιση για τους νικητές, είχαν αρκετές φάσεις και δοκάρι, είδαν τον αντίπαλο να χάνει και αυτός κλασικές ευκαιρίες σ’ ένα ματς με φοβερό κίνητρο και στις δύο ομάδες. Δύο πόντοι αρκούν πλέον στην Α Μπε Σε Νατάλ για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συνέχεια της παρουσίας της στη Serie B, φυσικά με νίκη σήμερα τα πάντα θα έχουν τελειώσει.

Δε χάνει η Άλεν

Επόμενη επιλογή το «Χ2» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Μπόχουμ – Άλεν, στο πλαίσιο της Β’ Γερμανίας. Παρ' ότι η σεζόν ξεκίνησε ιδιαίτερα εντυπωσιακά για την Μπόχουμ, η συνέχεια κάθε άλλο παρά ανάλογη ήταν, έχοντας συμπληρώσει αισίως οχτώ διαδοχικά ματς χωρίς νίκη, διάστημα όπου αποκλείστηκε και στο Κύπελλο από ομάδα της 3ης κατηγορίας. Στο τελευταίο της παιχνίδι πάντως, έκανε την έκπληξη η Μπόχουμ κι έφυγε με έναν σπουδαίο βαθμό από την πιο δυνατή έδρα της κατηγορίας, εκείνη της Καϊζερσλάουτερν, αποφεύγοντας στο φινάλε μία τέταρτη διαδοχική ήττα. Από την άλλη, η διακοπή βρήκε την Άλεν κολλημένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Μόλις ένα βαθμό έχει μαζέψει άλλωστε στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε εντός έδρας και από τη μετριότατη ΦΣΒ, για την τέταρτη διαδοχική της ήττα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Σήμερα, ωστόσο, θεωρούμε ότι μπορεί να κάνει τη «μίνι» έκπληξη και να πάρει, τουλάχιστον, τον έναν βαθμό.

Αρλ με κάλυψη

Για τη Β’ Γαλλίας, η Αρλ φιλοξενείται από την Κλερμόν και επιλέγουμε το «2 DNB» σε απόδοση 2.50 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Δεν της άξιζε η ήττα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ορλεάν. Πλήρωσε το τραγικό της ξεκίνημα η ομάδα της Κορίν Ντιάκρ, που πριν καλά-καλά καταλάβει τι γίνεται, βρέθηκε να χάνει με 2-0, στη συνέχεια όμως έχασε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας. Σε ακόμα μία έξοδό της βέβαια η Κλερμόν δεν μπόρεσε να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα κι αυτό είναι σίγουρα στοιχείο που προβληματίζει. Η Αρλ, από την άλλη πλευρά, γνώρισε πικρή ήττα στην εκπνοή δη με πέναλτι, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βαλενσιέν την προηγούμενη αγωνιστική. Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα ήταν αυτή για την Αρλ, που παραμένει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, εντός της επικίνδυνης ζώνης και έχει άμεση ανάγκη τους βαθμούς.

Over στο Κάουνας

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα με μπάσκετ και Euroleague, από την οποία έχουμε ξεχωρίσει τον αγώνα Ζαλγκίρις Κάουνας – Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία θα πάμε με το Over 160.5 πόντοι σε απόδοση 1.90. Οι τρεις σερί νίκες της Ζαλγκίρις στον πρώτο γύρο έδειξαν ότι είναι ικανή να προκριθεί στο ΤΟΡ-16. Βέβαια ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος και τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων δεν τη βολεύουν. Θα παλέψει μέχρι τέλους με τις Νίζνι, Ούνιξ και Σάσσαρι για τις δύο θέσεις που δίνουν πρόκριση στο ΤΟΡ-16 (Ρεάλ και Εφές έχουν καπαρώσει τις άλλες δύο). Σήμερα, αν η Ζαλγκίρις καταφέρει να κάνει τη νίκη-έκπληξη επί της Ρεάλ τότε θα έχει πάρει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης. Πολύ δύσκολη αποστολή γιατί η Ρεάλ θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Για τη Ρεάλ δεν αλλάζει κάτι. Θα παίξει με τον ίδιο τρόπο που αγωνίζεται σε όλα τα ματς. Γρήγορο παιχνίδι και επιθέσεις πολλές από μακρινή απόσταση. Δεν μπλέκουμε με το χάντικαπ που βρίσκεται στους 7.5 πόντους.

Καλύτερη επιλογή από τον αγώνα το Over 160.5 πόντοι. Το ζεύγος αυτό έχει δυνατότητες επιθετικές πολύ μεγάλες. Τα περισσότερα παιχνίδια των ομάδων τελειώνουν με πολύ μεγάλα σκορ. Στον πρώτο γύρο οι ομάδες μπήκαν χαλαρά και όταν άνοιξαν το ρυθμό τους σκόραραν πάρα πολύ. Η Ζαλγκίρις που θέλει μια μεγάλη νίκη θα μπορέσει να το καταφέρει με πολύ καλή συμπεριφορά στην επίθεση. Άλλωστε δεν είναι Εφές για να καταφέρει να κρατήσει τη Ρεάλ στους 73 πόντους. Το Over θα ενισχυθεί αν η Ζαλγκίρις μείνει κοντά στο σκορ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί να το κάνει, οπότε επιλογή το Over 160.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares